Forradalmi újítás: itt a Samsung Galaxy S24 élő fordítása

2024.06.06| 9to5Google

A Samsung új Galaxy S24 sorozata az "Élő fordítás" funkcióval forradalmasítja a nemzetközi kommunikációt, áthidalva a nyelvi akadályokat valós időben.

A technológia világában a határok folyamatosan elmosódnak, és a nyelvi akadályok leküzdése az egyik legfontosabb feladat a globális összekapcsolhatóság érdekében. A Samsung új, mesterséges intelligenciára épülő Galaxy S24 sorozata ezen a területen hoz jelentős áttörést. A sorozat új funkciói közül az "Élő fordítás" az egyik legizgalmasabb innováció, amely nem csak a kommunikációt könnyíti meg, hanem a nyelvi különbségeket is áthidalja.

Az "Élő fordítás" funkció a Galaxy S24 sorozat és más Galaxy AI-val ellátott Samsung készülékek Telefon alkalmazásában érhető el. A funkció lehetővé teszi, hogy a különböző nyelveken beszélő hívó felek zökkenőmentesen kommunikáljanak egymással. Például, ha valaki angolul beszél, és egy koreai nyelvet használó személlyel beszélget, a funkció automatikusan lefordítja a beszélgetést mindkét fél számára. Ez a valós idejű tolmácsolás új szintre emeli a kommunikációt, különösen a nemzetközi üzleti hívások és személyes kapcsolatok terén.

Eddig az "Élő fordítás" csak a Samsung Telefon alkalmazásában és a mobilszolgáltatón keresztül kezdeményezett hívásoknál volt elérhető. Azonban a Samsung bejelentette, hogy hamarosan kiterjeszti ezt a funkciót harmadik féltől származó alkalmazásokra is. Bár a támogatott alkalmazások listája még nem ismert, várhatóan olyan népszerű platformok is részesülhetnek az újításból, mint a WhatsApp, a Telegram, a Google Meet és a KakaoTalk.

A Samsung célja, hogy a Galaxy AI erejét ne csak a saját natív hívóappján keresztül használják, hanem más üzenetküldő alkalmazásokban is elérhetővé tegyék. Ez lehetővé teszi, hogy a felhasználók több nyelven kommunikáljanak barátaikkal és kollégáikkal a kedvenc alkalmazásaikon keresztül. Ez a fejlesztés különösen fontos lehet a multinacionális cégek számára, ahol a különböző nyelveken beszélő csapatok együttműködése alapvető fontosságú.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Samsung még nem közölte pontosan, mikor lesz elérhető az "Élő fordítás" a harmadik féltől származó alkalmazásokban, de utaltak arra, hogy a közeljövőben várható. Emellett azt is megemlítették, hogy optimalizálják a Galaxy AI funkciókat a közelgő Galaxy Z Fold 6 és Flip 6 készülékekhez, ami további izgalmas fejlesztéseket sejtet.

A Samsung nem csak a fordítási funkciókban jeleskedik. A közelmúltban megerősítették a "Galaxy Watch FE" nevét a weboldalukon, és arra is utalnak, hogy a Galaxy Watch AI funkciói minden Androidos telefonnal működhetnek majd. A Galaxy Z Fold 6 és Z Flip 6 reklámkampánya is hamarosan elindul, további részletek várhatók.

A Samsung új "Élő fordítás" funkciója forradalmi lépés a nemzetközi kommunikáció terén. A mesterséges intelligencia erejét kihasználva a nyelvi korlátok leküzdése soha nem volt ennyire egyszerű. Ahogy a funkció hamarosan elérhetővé válik harmadik féltől származó alkalmazásokban is, a felhasználók még szélesebb körben élvezhetik a zökkenőmentes, többnyelvű kommunikáció előnyeit. A jövő kommunikációja itt van, és a Samsung vezet minket ezen az úton.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

A One UI 6.1 letiltja az Android egyik legjobb értesítési funkcióját

2024.01.31
| Android Police
A Samsungnak fel kell hagynia azzal, hogy az embereknek okot adjon a One UI gyűlölésére.
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

A Samsung boldoggá teheti a Galaxy S24 Ultra vásárlókat

2023.09.19
| SamMobile
Még hónapok választanak el minket a Galaxy S24 lehetséges bemutatójától, de már több részlet kiszivárgott a Samsung közelgő prémium telefon sorozatáról.
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.