Galaxy Buds Pro: be se mutatták, de már árulják

2021.01.04| SamMobile

Csak január 14-én mutatja be a Samsung a Galaxy Buds Pro fülhallgatót a Galaxy S21 családdal, valaki már árulja a „sajátját”.

Egyre sűrűbben fordul elő, hogy egy-egy készülékről fotók és információk szivárognak ki, illetve a megjelenés előtti utolsó két héten általában azt is megtudjuk, amire kíváncsiak sem voltunk. Nemrég kaptunk sajtófotókat a Galaxy Buds Pro TWS fülhallgatóról, most pedig élőképen látható a telefonos kiegészítő.

Ami megdöbbentő, a fotók egy Marketplace hirdetésből származnak, valaki ugyanis nem csak hozzájutott a még be sem jelentett, nemhogy piacra került modellhez, hanem már értékesíteni is szeretné. Az eladó két pár Galaxy Buds Proval rendelkezik, ebből az egyik pár eladó 180 dolláros áron.

Ami érdekes még, az a készülék doboza, végre nem fehér, így nem lehet összetéveszteni az Apple termékeivel, valamint a hátulján található információ megerősít pár korábbi pletykát, mint a kétutas hangszórórendszert, a továbbfejlesztett IPX7 besorolást, az ANC-t, és az akkumulátort, amely akár 18 óra lejátszást is képes biztosítani egyetlen feltöltéssel. A Galaxy Buds Pro január 14-én mutatkozik be, ára 200 dollár lesz.

 

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?