Hámlik a Samsung Galaxy Watch Ultra festése?

2024.07.27| Android Authority

Probléma akadt a Samsung Galaxy Watch Ultra festésével: hámlás látható néhány nap használat után.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

  • Jelentés érkezett arról, hogy a Galaxy Watch Ultra festéke néhány napos használat után hámlik.
  • A probléma a bevonat típusával lehet összefüggésben.
  • Úgy tűnik, hogy ez a probléma nem érinti a többi színt.

Samsung legutóbbi termékbejelentését minőségi problémák árnyékolták be, különösen a Galaxy Buds3 Pro esetében. Most úgy tűnik, hogy egy másik gyártási probléma is felmerülhet a Galaxy Watch Ultra esetében, ugyanis jelentés érkezett arról, hogy a nemrég megjelent okosóra festéke hámlik.

Egy Reddit felhasználó, bimmerb0ii, arról számolt be, hogy a Galaxy Watch Ultra festése néhány napos használat után elkezdett hámlani. A poszt szerint az órát július 19-én kapta meg, és július 24-ig folyamatosan hordta a csuklóján, csak annyira vette le, hogy feltöltse az akkumulátort. Tegnapelőtt vette észre, hogy hiányzik néhány festékréteg, amit az alábbi képen is látható, a bal alsó csavar felett.

A Reddit felhasználó azt állítja, hogy nagyon óvatosan bánt az eszközzel, és az óra viselése alatt nem ment edzőterembe és nem sportolt.

Az információk alapján úgy tűnik, hogy a felhasználó nem tett semmi olyat, ami a festés hámlását okozhatta volna. Ezenkívül azt is elmondta, hogy kapcsolatba lépett az ügyfélszolgálattal, akik végül beleegyeztek az eszköz cseréjébe, bár ehhez több akadályt is le kellett küzdeni.

Nem világos, miért kezdett el hámlani a festék néhány napos használat után. Az egyik hozzászóló szerint a festék hámlása a fizikai gőzfázisú leválasztás (PVD) bevonat miatt lehet.

Lehetséges, hogy ez a probléma csak a szürke színű Galaxy Watch Ultrát érinti. Egy másik hozzászóló rámutatott, hogy a fehér és ezüst változatoknál csak a kereten és részben az oldalsó részeken van festék.

A Galaxy Watch Ultra a Samsung csúcskategóriás okosórája, és a prémium árhoz tartós, prémium kivitelezést várnánk. Ez a fejlemény aggasztó lehet. Igazság szerint, ez csak egy jelentés, és nem tudni, mennyire elterjedt ez a probléma.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Samsung Galaxy S25: Miért lesz ez a legizgalmasabb telefon 2024-ben?

Samsung Galaxy S25: Miért lesz ez a legizgalmasabb telefon 2024-ben?

2024.06.28
| 9to5Google
A Samsung új Galaxy S25 szériája izgalmas változásokat és újításokat ígér, amelyek alapjaiban alakíthatják át a vállalat jövőbeni zászlóshajó készülékeit.
Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

2024.07.26
| SamMobile
A Samsung nemrégiben egy vitába keveredett a Galaxy Buds3 Pro minőségellenőrzési problémái miatt. Úgy tűnik azonban, hogy ez nem az egyetlen gond a cég újonnan megjelent viselhető eszközeivel kapcsolatban.
Ilyen színekben és méretben jön a Samsung Galaxy Watch7 és Watch Ultra

Ilyen színekben és méretben jön a Samsung Galaxy Watch7 és Watch Ultra

2024.06.19
| Android Headlines
A Samsung két új okosóra piacra dobására készül a jövő hónapban. A vállalatnál a Galaxy Watch7 és a Galaxy Watch Ultra készül.
Már semmi sem állhat a Samsung Galaxy Watch7 és Watch Ultra okosórák útjába

Már semmi sem állhat a Samsung Galaxy Watch7 és Watch Ultra okosórák útjába

2024.06.26
| My Smart Price
A Samsung hamarosan piacra dobja a Galaxy Watch7 sorozatot. A vállalat bemutatja első Ultra okosóráját is – a Galaxy Watch Ultrát.