Három dolog lett biztos az iPhone SE 4 tok fotója láttán

2024.10.14| 9to5 Mac

Az Apple egyik szivárogtatója, Sonny Dickson közzétett egy képet egy olyan tokról, amelyet az elkövetkező Apple iPhone SE 4 számára terveztek, amit várhatóan jövő tavasszal fognak bemutatni.

Az iPhone SE 4 megjelenése jövő év elején várható. Az iPhone 14 dizájnjait átvetve az iPhone SE 4 lesz az első olyan „Special Edition” iPhone, amely megszünteti a Touch ID-t, és a Face ID-re és a bevágásra váltja fel. Ezenkívül 6,1 hüvelykes OLED-kijelzője lesz, amely felváltja az első három iPhone SE modellnél használt LCD-képernyőt. A telefon 8 GB RAM-mal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy támogatni fogja az Apple Intelligence-t, az Apple mesterséges intelligencia kezdeményezését. Bár a képek nem árulnak el semmilyen forradalmian új részletet, mégis néhány fontos dolgot kiemelnek, amit az iPhone SE kapcsán várhatunk. 

Egyetlen hátsó kamera

Az iPhone SE 4 várhatóan az iPhone 14 dizájnján alapul majd, azonban nem lesz két hátsó kamerás rendszere mint az iPhone 14-nek. Ez azt jelenti, hogy nem lesz ultra széles látószögű kamera, de még így is számíthatunk egy 48 MP-es fő szenzorra, ugyanolyanra, mint amit az iPhone 15-ben használnak.

Ez azt jelenti, hogy bár fizikailag nem lesz két kamera szenzor, mégis két fókusztávolsággal rendelkezik majd: 1x (ami a 48 MP-es szenzort használja és 12 MP-re sűríti le a képet), és 2x, amely a szenzor középső 12 MP-es részét használja nagyításhoz, optikai minőséget biztosítva.

Fizikai némítókapcsoló

Korábbi pletykák szerint az iPhone SE-n Action Button lesz, de az új szivárgások, és ez a tok is, azt sugallják, hogy inkább némítókapcsoló marad a készülék bal felső részén, hasonlóan a korábbi modellekhez. Ez eltér az iPhone 15 Pro és későbbi modellektől, amelyek új gombot kaptak ezen a helyen.

Nincs kamera vezérlőgomb

Nem voltak olyan szivárgások, amelyek arra utaltak volna, hogy az Apple legolcsóbb iPhone-ja megkapná az új Kamera vezérlő csúszkát/gombot, amelyet az iPhone 16 sorozat mutatott be. A tokban sincs ilyen funkció számára kialakított hely, sem pedig olyan kivágás, amely egy potenciális új gombnak, például egy vezetőképes kristály gombnak szólna, amilyen az újabb Apple tokokban található.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Összegzés

Az Apple várhatóan 2024 tavaszán mutatja be az iPhone SE 4-et, körülbelül 500 dolláros áron. Az új iPhone valószínűleg 6,1 hüvelykes OLED kijelzővel, USB-C csatlakozóval, 48 MP-es kamerával, Face ID-val és más fejlesztésekkel érkezik.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

2024.09.11
| 9to5mac
Ha nehéz dönteni az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro között, négy meggyőző okot mutatunk, miért lehet érdemesebb az iPhone 16 mellett letenni a voksot.
Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

2024.09.04
| 9to5mac
Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.