Hat új funkció, amit az iOS 18 hoz az AirPods Pro-hoz

2024.07.29| MacRumors

Az iOS 18 egy iPhone-ra tervezett frissítés, de több új funkciót is hozzáad az AirPods Pro 2-höz, az Apple legújabb fülhallgatójához.

 További friss Telefongurus hírek erre!

Az új képességek iOS 18-at, iPadOS 18-at vagy macOS Sequoia-t és egy firmware frissítést igényelnek, amelyet az Apple az új szoftver kiadásakor, idén ősszel fog elérhetővé tenni. Ez az útmutató kiemeli az összes változást, amely az AirPods Pro 2-höz érkezik.

Fejmozdulatok

Ha valaha olyan helyzetben voltál, hogy megerősíts egy Siri kérést vagy elutasíts egy hívást hangparancs vagy kezeid használata nélkül, itt a megoldás.

A fejmozdulatok az AirPods Pro új vezérlési módja, amely lehetővé teszi, hogy a fejedet fel-le bólintva vagy oldalra fordítva elutasíts egy hívást vagy interakcióba lépj Sirivel. Hívás érkezésekor egyszerűen megrázhatod a fejed, hogy elutasítsd, vagy bólints igennel, hogy elfogadd.

Amikor Sirire válaszolsz értesítések vagy bejövő és kimenő üzenetek kezelése érdekében, ugyanazokat a mozdulatokat használhatod igennel és nemmel történő válaszadásra anélkül, hogy beszélned kellene.

Hangizoláció

A Hangizolációval az AirPods Pro képes csökkenteni a háttérzajt telefonhívás közben, lehetővé téve, hogy a beszélgetőpartnered tisztábban halljon téged.

Az AirPods Pro gépi tanulást használ az ambient zaj, például szél, közeli autók, beszélő emberek és egyéb zajok észlelésére és izolálására, blokkolva a hangot és előtérbe helyezve a te hangodat. A Hangizoláció mind az eredeti AirPods Pro-ra, mind az AirPods Pro 2-re érkezik.

Jobb adaptív hangvezérlés

Az Adaptív Zajvezérlés célja, hogy az aktív zajszűrést és a hallott hangot a környezetedben lévő zajhoz igazítsa. Az Adaptív Hangvezérlés eddig egy mindent vagy semmit beállítás volt, de az iOS 18-ban finomabb vezérlők állnak rendelkezésre a funkció beállításához, lehetővé téve, hogy több vagy kevesebb zaj szűrődjön be.

Személyre szabott térhangzás játékokhoz

A személyre szabott térhangzás már létezik filmekhez, TV-műsorokhoz és zenéhez. Az iPhone TrueDepth kameráját használja az arcod és füleid szkennelésére, személyes profilt készítve, amely csak neked szóló térhangzást hoz létre.

Az iOS 18-ban az Apple kiterjeszti a személyre szabott térhangzást a játékokra, célja, hogy még magával ragadóbb hangélményt nyújtson a játékhoz. A játékfejlesztők beépíthetik a térhangzást a játékaikba ennek a változásnak köszönhetően. A személyre szabott térhangzás a játékokhoz az AirPods Pro-ra, az AirPods Max-ra és a harmadik generációs AirPods-ra is érkezik.

Hangminőség a játékokban

Az AirPods Pro 2 javított hangminőséget kínál a játék közbeni csevegéshez és streameléshez, valamint dinamikus fejkövetést és 16-bit 48kHz hang támogatást a játékokban.

Alacsonyabb késleltetés

Az Apple szerint az AirPods Pro a valaha volt legjobb vezeték nélküli audio késleltetést nyújtja mobil játékokhoz az iOS 18-ban érkező fejlesztéseknek köszönhetően. A jobb késleltetés azt jelenti, hogy alig vagy egyáltalán nem lesz késés a játékban végzett akció és a hallott hang között, így sokkal gyorsabban reagálhat a játék során.

Egyéb AirPods modellek

Számos funkció kizárólag a legújabb AirPods Pro modellekre korlátozódik. A fejmozdulatok és a Hangizoláció nem lesz elérhető más eszközökön, mint az AirPods Pro 2, de a személyre szabott térhangzás a játékokhoz szélesebb körben is elérhető lesz.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.
Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

2024.07.30
| Phone Arena
Amikor a Samsung kevesebb mint egy hónappal ezelőtt bemutatta a Galaxy Watch 7-et, az egyik nagy új funkció, amivel dicsekedett, a "következő szintű üzemidő" volt.