Hatalmas akciókkal indult a 2024-es Xiaomi Fan Festival

2024.04.05| Xiaomi

2024. április 4-én ismét elindult a hagyományosnak számító Xiaomi Fan Festival.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Az eseményt minden évben április 6-án, a vállalat alapításának évfordulóján tartják, hogy exkluzív promóciókkal és rendezvényekkel köszöntsék rajongóik támogatását. Az idei fesztivál az "Ikonikus pillanatok" mottóra épül, amely arra ösztönzi a rajongókat, hogy felidézzék az együtt töltött emlékeket, és képzeljék el a jövőben váratlan élményeiket.

Az idei Xiaomi Fan Festival különlegessége a Redmi Note 13 Pro+ Xiaomi Fan Festival Special Edition, mellett más jól ismert és népszerű készülékek, kiegészítők és okoseszközök is különleges kedvezményekkel lesznek elérhetők. Az ajánlatok kiterjednek az elektronikai termékek vezető üzletláncainak, online kereskedőinek és partnereinek kínálatára, beleértve a Redmi Note 13, Redmi A2, Redmi 12, Redmi Note 12, Xiaomi Smart Air Fryer 6.5L, Xiaomi Band 7 NFC, Xiaomi Smart Band 8 Pro, Xiaomi Electric Scooter 4 Lite, Mi Smart Electric Folding Bike, Xiaomi Trueclean W10 Ultra Wet Dry Vacuum és Xiaomi Trueclean W10 Pro Wet Dry Vacuum termékeket. Az ajánlatok nem csupán mobilkészülékekre korlátozódnak, hanem egy teljes okoseszköz-ökoszisztémára terjednek ki, beleértve a munkát, szórakozást, sportot, közlekedést, takarítást és főzést is.

Az XFF-re a Xiaomi bemutatja a Redmi Note 13 Pro+ 5G Xiaomi Fan Festival Special Edition készüléket, amely a Redmi Note 13 sorozat legfrissebb tagja lesz. Ez a készülék egyedi, Mystic Silver hátlappal rendelkezik, amelyre a Xiaomi Fan Festival logója kerül. Az exkluzív készülék ezüst dombornyomásos logóval és különleges dobozban érkezik, amelyhez Xiaomi Fan Festival témájú matricák is tartoznak, hogy a felhasználók saját egyedi logómintákat készíthessenek. Ez a különleges kiadású készülék emlékezetessé teszi az idei Xiaomi Fan Festivalt.

Az idei XFF alkalmából a Xiaomi először lehetővé teszi, hogy a rajongók egy kis csoportja részt vegyen egy exkluzív eseményen a Xiaomi Global Campuson. Itt a résztvevők lehetőséget kapnak a Xiaomi Labs megtekintésére, és közelebbről megismerkedhetnek a vállalat termékeivel.

Az első Xiaomi Fan Festival-t 2012-ben rendezték meg a Xiaomi alapításának második évfordulóján. Az esemény azóta hagyománnyá vált, és már világszerte több mint 40 országban és régióban rendezik meg.

Az XFF promóciós ajánlatai április 4. és 17. között érvényesek, és részt vesznek az Alza, Auchan, eMAG, Euronics, Media Markt, Notebook.hu, Pepita.hu, Xiaomi Arena Mall és a Xiaomiofficial.hu. A részletes promóciós információk a Xiaomi Fan Festival 2024 weboldalán találhatók.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?