Hivatalos fotókon a Galaxy A6+

2018.04.24| Phone Arena
Címkék:

Samsung

,

Galaxy A6+


A Samsung Galaxy J széria vonalait másolja az új Galaxy A6+.

Akár napokon belül bejelentheti a gyártó a Samsung Galaxy A6+ okostelefont, hivatalos fotókkal mutatjuk, mire számíthatunk. Már jó ideje pletykálták a Galaxy A család bővülését, amely a jóval drágább Galaxy A8-ak mellett kerül értékesítésre.

Az előzetes híreszteléseknek megfelelően az előlapon a már megszokott 18:9 képarányú megjelenítő található, ez egyben azt is jelenti, hogy a fizikai gombnak búcsút inthetünk, a készülék hasonlít a Galaxy A8-hoz ebből a szögből. Hátulról nézve azonban ennek a hasonlóságnak vége, egy az egyben a Galaxy J széria elemei fedezhetők fel a Galaxy A6+ modellen minden színben, alumínium konstrukcióval és antennacsíkjaival.

Az új Samsung Galaxy A6+ az A6-tal együtt mutatkozik be, várhatóan Exynos 7870 processzorral az olcsóbb és Snapdragon 625 SoC-cal a drágább modell esetén. Memóriából 3 gigabájt, tárhelyből pedig 32 gigabájt kerül a készülékházba az A6 és 4/64 gigabájt az A6+ telefont választva. A hátlapi kameráknál a Galaxy S9 szériából másolta magát a cég, a kisebb modell egy, míg a nagyobb két szenzorral rendelkezik.

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?