Hivatalos képeken az október 29-én érkező Xiaomi 15 és 15 Pro

2024.10.26| GSM Arena

A Xiaomi hivatalosan is megerősítette, hogy a Xiaomi 15 sorozatot október 29-én mutatják be, 19 órakor, Kína időzónája szerint. Ezt a vállalat vezérigazgatója, Lu Weibing jelentette be a Weibo platformon.

A bejelentés előtt néhány sajtórender is megjelent, melyeket egy tech blogger, Kartikey Singh osztott meg az X (korábbi Twitter) platformon. A Xiaomi 15 Pro vastagsága mindössze 8,35 mm, és 213 grammot nyom, ami 10 grammal könnyebb, mint a 14 Pro. A készülék kijelzője Micro Quad Curved technológiát használ, és második generációs Xiaomi Longjing üveg borítja. A Xiaomi vezérigazgatója szerint a kamerarendszer kerámia lencsével rendelkezik.

A Xiaomi 15 egy 6,36 hüvelykes kijelzőt kapott, 1.38 mm-es kerettel minden oldalán, ami az Oppo Find X8 készülékkel versenyezhet majd a legvékonyabb kijelzőkeret kategóriában. A 15-ös sorozat lesz az első Xiaomi zászlóshajó, amely ultrahangos ujjlenyomat-olvasót kap az optikai helyett. Ez a technológia gyorsabb és pontosabb, valamint nem szükséges, hogy megvilágítsa az ujjlenyomatot az olvasáshoz, ami különösen hasznos sötét környezetben.

Az esemény tehát október 29-én lesz, és a Xiaomi 15 sorozat bemutatása során új funkciók, például az ultrahangos ujjlenyomat-olvasó is megjelenik majd.

 

 

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Hoppá: letölthető a Facebook Home!

Hoppá: letölthető a Facebook Home!

2013.04.08
| MoDaCo
A Facebook Home kezelőfelület négy nappal a hivatalos debütálás előtt kipróbálható (saját felelősségre).
Gyors és soron kívüli mobiljavítás a Telmesternél

Gyors és soron kívüli mobiljavítás a Telmesternél

2011.02.17
Gond van a mobiloddal és nagyon gyorsan kellene megjavítani? A Telmester a Telefonguru háttér szervize!
A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

2015.02.10
| Phone Arena
Sokan nem rajonganak az évek óta egyre inkább növekvõ kijelzõkért és szeretnének 5 col alatt maradni, hogy még egyszerûen kezelhetõ legyen egy kézzel a mobil és akár a zsebbe is gond nélkül beférjen.