Hivatalos Samsung Galaxy Z Flip6 részletek

2024.06.18| SamMobile

A Samsung a közelgő Galaxy Unpacked rendezvényen, amelyre 2024. július 10-én kerül sor, bemutatja a cég következő kagylós összehajtható okostelefonját, a Galaxy Z Flip6-ot.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Bár a telefon debütálásáig már egy hónap sincs hátra, már mindent tudunk róla, köszönhetően az eddigi kiszivárogtatásoknak. Egy friss hír leleplezi a Galaxy Z Flip6 hivatalos specifikációs lapját, amely megerősíti az összes korábban kiszivárgott információt.

A legújabb részlet a Smartprix jóvoltából érkezett és bemutatja a Galaxy Z Flip6 hivatalos megjelenésű specifikációs lapját. Úgy néz ki, mint a Samsung hivatalos weboldalán látható specifikációs lap. Bár semmi újat nem árul el, nézzük át, hogy felfrissítsük az emlékezetünket azzal kapcsolatban, hogy mit fog kínálni a Samsung közelgő kagylós összecsukható telefonja.

A hivatalos adatlap szerint a Galaxy Z Flip6 fő kijelzője egy Dynamic AMOLED 2X egység lesz Full HD+ (2640x1080 pixel) felbontással és 120 Hz-es frissítési gyakorisággal, a borító kijelzője pedig egy Super AMOLED egység lesz. 720x748 pixel felbontással. Bár ezeknek a képernyőknek a méreteit nem említi, ismereteink szerint a fő kijelző 6,7 hüvelykes, a fedőlap pedig 3,4 hüvelykes lesz.

Ami a feldolgozási teljesítményt illeti, a Galaxy Z Flip6 hivatalos specifikációiból kiderül, hogy a telefon Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészlettel fog rendelkezni. Bár nem mond semmit a RAM-ról és a tárhelyről, egy korábbi kiszivárgásból az is kiderült, hogy két memóriakonfigurációban lesz elérhető: 8 GB RAM + 256 GB tárhely és 8 GB RAM + 512 GB tárhely. A telefon Android 14-alapú One UI 6.1.1-el fog indulni.

Ami a képalkotást illeti, a hivatalos adatlap megerősíti, hogy a telefon hátul két kamerával rendelkezik, egy 50 MP-es széles/elsődleges kamera OIS-szel és egy 12 MP-es ultraszéles kamera. Az előlapon egy kamera lesz, ami egy 10 MP felbontású. A hátul lévő elsődleges kamera akár 4K felbontásban és 60 képkocka/másodperc sebességgel is képes lesz videókat rögzíteni.

Az utolsó képernyőképen a Galaxy Z Flip6 csatlakozási lehetőségei láthatók. Eszerint a telefon USB 3.2 Gen 1 Type-C porttal, háromsávos Wi-Fi 6E-vel, Bluetooth 5.3-mal, GPS-szel, GLONASS, Beidou és Galileo támogatással és NFC-vel kerül a piacra. Most, hogy megjelent a Galaxy Z Flip6 dizájnja, műszaki adatai és ára, már csak nyugodtan várnunk kell a 2024. július 10-i megjelenést.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Utálja a képernyő gyűrődését? A Galaxy Z Flip6 boldoggá teheti

Utálja a képernyő gyűrődését? A Galaxy Z Flip6 boldoggá teheti

2024.05.21
| SamMobile
A Samsung összecsukható telefonjai fejlődnek, de csigatempóban. Míg a kínai márkák fejlett funkciókat és hardverfejlesztéseket hoznak összehajtható telefonjaik minden új generációjával, a Samsung óvatos.
Már semmi sem állhat a Samsung Galaxy Watch7 és Watch Ultra okosórák útjába

Már semmi sem állhat a Samsung Galaxy Watch7 és Watch Ultra okosórák útjába

2024.06.26
| My Smart Price
A Samsung hamarosan piacra dobja a Galaxy Watch7 sorozatot. A vállalat bemutatja első Ultra okosóráját is – a Galaxy Watch Ultrát.
Samsung Galaxy Z Flip6: az új generáció hajlítható telefonja

Samsung Galaxy Z Flip6: az új generáció hajlítható telefonja

2024.06.15
| GSM Arena
Kiszivárogtak a Galaxy Z Flip6 specifikációi, és izgalmas újításokat hoznak.
Exkluzív: a Samsung Galaxy Watch7 és az Ultra specifikációi kiszivárogtak

Exkluzív: a Samsung Galaxy Watch7 és az Ultra specifikációi kiszivárogtak

2024.06.06
| Android Headlines
A gyártó a következő hónapban bejelenti az új Samsung Galaxy Watch7 sorozatot, amely kétféle méretű Galaxy Watch7-et és egy teljesen új Galaxy Watch Ultrát tartalmaz. Bemutatjuk a frissen kiszivárgott specifikációkat.