Hogyan élték túl a svájci óramárkák az órapiac változásait?

2023.06.26
Címkék:

Az 1980-as években az olcsó távol-keleti kvarcórák elárasztották Európát, valamint az egész világon hihetetlen sikereket értek el.

 További friss Telefongurus hírek erre!

Az emberek teljesen odavoltak ettől az új óratípustól, és nagyon sokáig úgy tűnt, hogy a hagyományos óratípusoknak végleg befellegzett.

 

Azonban a svájci mestereket nem úgy ismerjük, mint akik ölbe tett kézzel néznek, hogyan tűnik el több mint 100 év történelme, és hogy múlik feledésbe az ikonikus márkák neve. Éppen ezért Svájc sem várt sokáig a válaszra, hanem megalkotott egy olyan márkát, ami sikerrel vette fel a versenyt a távol-keleti piac olcsó digitális termékeivel, sőt, sokszor túl is szárnyalta azokat.

 

Mi volt Svájc válasza a digitalizációra?

 

A svájci Swatch márka létrehozásakor ötvözték a tradíciót és a modernizációt, ezáltal egy friss, fiatalos márka született. A Velekey Ékszervilág webáruház Swatch Irony óráinak különlegessége, hogy ultrakemények, azonban mégis vékonyak.

 

Svájci termékekhez méltóan kiváló a minőségük, változatos a külsejük, azonban mindezt elérhető áron kaphatjuk meg. Nem is csoda, hogy ekkora sikereket ért el, már a megjelenésétől fogva.

A Swatch Irony lett a Swatch egyik legnépszerűbb kollekciója

 

A kollekció ténylegesen csúcskategóriás termékeket kínál, amelyek magas minőségű alapanyagokból készülnek. Nemesacél vázuk strapabíróvá teszi darabjait, külső megjelenésük azonban elegáns, de egyben mégis modern. 

 

Az árfekvése is remek, hiszen ezek a darabok megfizethetők, ezáltal akár több darabot is vásárolhatunk belőle. Míg a Swatch többi modelljének anyaga általában szilikon, valamint műanyag, addig az Irony, nevéhez méltóan kizárólag fémből készült, pontosabban nemesacélból és alumíniumból.

 

Mi jellemzi a Swatch Irony-t?

 

Mivel ez a típus fém alkatrészekből készül, ezért nagyon tartós, könnyedén ellenáll a karcoknak, és a tokot ért ütések sem tesznek kárt benne. Emellett pedig elegáns, minőségi külső jellemzi.

 

Többféle Irony modell létezik, így van lehetőségünk kiválasztani közülük azokat, amelyek elnyerik a tetszésünket. A fém tok többféle színben készül, és egy nagyon erős és ellenálló házzal rendelkezik. 

 

Szerencsére az Ironyt férfi és női változatban is megtalálhatjuk, így mindkét nem szemezgethet a modellek között. Számtalan színű tok és többféle szíj is várja a rajongókat. Természetesen a számlap színpalettájával sem fukarkodtak, sőt, a női változatok esetében még kövekkel díszített tokot is találhatunk.

 

Az Irony kronográfos órát is kínál, valamint dátumkijelzős változatot is találsz. Az általános vízállóság 30M/3ATM, amin nyilván nem kell csodálkozni, hiszen nem egy búváróráról beszélünk, hanem egy hétköznapokban remekül viselhető elegánsabb modellről. Azonban ez a paraméter is elég ahhoz, hogy védjen a fröccsenő víz ellen, így nyugodtan kezet moshatsz benne, azonban az uszodában már inkább vedd le.

 

Az Irony órák nagyon változatos külsővel rendelkeznek, és a fém tokon kívül nincs is más egységes jellemzőjük. Éppen ezért érdemes végignézni a kollekciót és szívünk szerint dönteni.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    2024.07.02
    | SamMobile
    A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    2024.06.09
    | Phone Arena
    A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    2024.05.22
    | MacRumors
    Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    2024.05.24
    | Szponzorált cikk
    Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?