Honor 5C: fém és nagyon olcsó!

2016.06.21| Phone Arena
Címkék:

Honor 5c

,

fém


A Huawei prémium márkája, a kiváló ár-érték arányáról ismert Honor márka bejelentette legújabb családtagját, a Honor 5C-t Európának és Nagy-Britanniának is.

A Honor 5C 199 euróba kerül, avagy 149 font az Egyesült Királyságban, így igencsak jól hozza a hagyományokat. A Honor 5c kompakt méretű, tehát 5.2 colos IPS LCD kijelzőt kapott, ehhez full HD felbontás jár. Az Android 6.0 Marshmallow rendszer alatt a gyártó saját fejlesztésű HiSilicon Kirin 650 chipsete dolgozik nyolc darab, 1.7 és 2.0 gigahertzes órajelen ketyegni képes Cortex-S53 maggal. Ehhez két gigabájt RAM és egy ARM Mali-T830 grafikus gyorsító tartozik, valamint 16 gigabájt bővíthető tárhely.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A hátlapra került a tizenhárom megapixeles kamera, míg elöl a nyolc megapixeles szelfi változat található. Nem maradt ki a specifikációból az ujjlenyomat-olvasó sem, amely a középkategóriában még mindig kiemelkedően jónak számít. Ezek mellett a Honor 5C-ban megtalálható FM rádió is, amely szintén egyre ritkább még a felsőkategóriában is. Az Android 6.0 Marshmallow rendszeren a cég saját EMUI 4.1 kezelőfelülete fut, amely az évek során nálunk járt készülékek tanúsága szerint egy igen jól összerakott launcher. Szintén az új rendszerhez tartozik a beépített Doze Mode, ez a Huawei SmartPower 3.0 energiatakarékos technológiával és a 3000 mAh-s akkumulátorral együtt igen jó triót alkotnak.



A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?