Huawei Watch: promo videó és bejelentés!

2015.03.01| Phone Arena

Rögtön két reklám is napvilágra került, bár több elérhetőséget már töröltetett a videómegosztóról a gyártó.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Rögtön két reklám is napvilágra került, bár több elérhetőséget már töröltetett a videómegosztóról a gyártó. Persze kicsit ellentmondásosnak tűnik a reklámok elleni hadjárat, hiszen már napok óta kint díszelegnek a barcelonai reptéren a Huawei Watch reklám plakátjai. Az első videó a dizájnt és az anyaghasználatot mutatja be, a kerek, 42 mm átmérőjű, férfiak és nők számára is tökéletesnek mondott méretű kijelzőt és a zafírüveg védelmet. A Huawei Watch rozsdamentes acélból készült és 18-21 mm-es óraszíjakkal kompatibilis. A smartwatch lelke az Android Wear rendszer, ám egyelőre nincs információnk arról, milyen egyéb hardveres tulajdonságokkal rendelkezik a készülék. Az biztos, hogy hamarosan érkezik a bemutató!

update:

A hír írásával egyidőben a Huawei is bejelentette többek között az újdonságot, így lássuk, mit is tud a jó értelemben véve vett kínai okosóra! Háromféle színben lesz megvásárolható a Watch, aranyban, ezüstben és feketében. Mindegyik különböző szíjjal érkezik és egyenként negyvenféle watch face-ből lehet választani. A fent már említett, 42 mm-es átmérőjű kijelző AMOLED, felbontása 400×400 pixel. A Huawei Watch Snapdragon 400 processzort, 512 megabájt RAM-ot, valamint Bluetooth 4.1 vezeték nélküli funkciót is kapott. A Watchban megtalálható pulzusmérő, hattengelyes mozgásérzékelő, barométer és egyéb szenzorok, amelyekkel az elégetett kalóriát, a megtett lépést, magasságot, távolságot is tudja mérni a kütyü. A Huawei Watch első körben húsz országban jelenik meg, ám Magyarország nincs köztük, ahogy az ár sem ismert.



A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?