Így lett még jobb a Denim – Az iPhone-os lejátszási lista borítóalkotás új szintje!

2024.08.15| 9to5Mac

A Denim iPhone alkalmazás legújabb frissítései még szórakoztatóbbá és egyedibbé tették a lejátszási lista borítók készítésének folyamatát.

A Denim egy kreatív iPhone alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyedi borítókat készítsenek lejátszási listáikhoz. A legújabb, Denim 3 frissítés számos új funkcióval bővült, köztük egy új szerkesztővel, amellyel a felhasználók szöveget adhatnak hozzá, testreszabhatják a tipográfiát, és szabadon elhelyezhetik a műalkotásokon belül. Az app mostantól az Apple Music által legtöbbet hallgatott előadók alapján is javasol borítókat, és ezeket iCloudon keresztül más eszközökkel is szinkronizálja.



A Denim 3-ban egyszerűsítették az alkalmazás elrendezését, így a lejátszási listák és a Beállítások lapok összevonásra kerültek. Az új frissítés lehetővé teszi a borítók létrehozását Apple Music fiók csatlakoztatása nélkül is, és a szöveg módosítása is könnyebbé vált: a felhasználók csippentéssel változtathatják meg a méretet, vagy forgatással állíthatják be a szögét. Emellett egy új visszavonás/újra funkciót is beépítettek, ami még rugalmasabbá teszi a szerkesztési folyamatot.

Az app most már iPhone SE készülékeken is optimalizált, így szélesebb körben hozzáférhető. A Denim ingyenesen letölthető az App Store-ból, de a teljes funkciók eléréséhez egy 5,99 dolláros alkalmazáson belüli vásárlás szükséges. Az alkalmazás használatához iOS 17 vagy újabb verzióra van szükség, de nem igényel Apple Music előfizetést, bár azzal működik a legjobban.



A frissítések még intuitívabbá és szórakoztatóbbá tették a Denim használatát, különösen azok számára, akik szeretik személyre szabni lejátszási listáikat és vizuálisan is kifejezni zenei ízlésüket.

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.
Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

2024.07.26
| SamMobile
A Samsung nemrégiben egy vitába keveredett a Galaxy Buds3 Pro minőségellenőrzési problémái miatt. Úgy tűnik azonban, hogy ez nem az egyetlen gond a cég újonnan megjelent viselhető eszközeivel kapcsolatban.