Így válaszd ki a megfelelő Galaxy Ring méretet!

2024.07.14| SamMobile

A Samsung soha korábban nem adott ki okosgyűrűt. A Galaxy Ring az első ilyen a vállalat kínálatában, ami azt jelenti, hogy az egész élmény, a vásárlástól a viselésig, új minden Samsung-rajongó számára.

 További friss Telefongurus hírek erre!

A Galaxy Ring most előrendelhető, de hogyan választhatod ki a megfelelő méretet az ujjadhoz? Mi van, ha rossz méretet vásárolsz? Nos, a Samsung kidolgozott egy módot arra, hogy mindenki megtalálja a tökéletes Galaxy Ring méretet. 

Amikor előrendeled vagy megvásárolod a Galaxy Ringet a Samsung e-boltjából, meg kell adnod, hogy tudod-e a gyűrűméretedet. Ha nem tudod, a Samsung ingyen küld egy Méretmérő Készletet. Minden rendelési számhoz csak egy méretválasztó készlet jár.

A Méretmérő Készlet egy dobozban található, amely kilenc különböző méretű minta Galaxy Ringet tartalmaz. Ezek hamis gyűrűk, amelyek pontosan úgy vannak kialakítva, mint a Galaxy Ring, beleértve az egészségügyi és fitnesz nyomkövető szenzorok kis kidudorodásait is. Segítenek megtalálni a megfelelő gyűrűméretet, 5-től 13-ig — USA szabvány szerint.

A Méretmérő Készletet postán kapod meg, és miután megtaláltad a megfelelő méretet, a Samsung által küldött e-mailben található linken vagy a Samsung e-boltjában a „Rendeléseim” menüpont alatt adhatod meg a Galaxy Ring méretedet, és véglegesítheted a rendelésedet.

Ha tudod a gyűrűméretedet, akkor is érdemes lehet megrendelni az ingyenes Méretmérő Készletet, hogy biztos legyél a megfelelő méretben. Íme, miért.

A Samsung a mutatóujjra javasolja a Galaxy Ring viselését

A legtöbb ember a gyűrűsujjához ismeri a gyűrűméretét. Azonban, ahogy az alábbi hivatalos utasításokban is látható, a Samsung az mutatóujjra javasolja a Galaxy Ring viselését „az optimális teljesítmény és pontosság érdekében”. Ez sokak számára elég indok lehet a Méretmérő Készlet megrendelésére. Másrészt, a Samsung hivatalos méretválasztó készlet útmutató videója szerint ezeket a hamis gyűrűket bármelyik ujjadon kipróbálhatod, hogy megtaláld a méretedet.

Bár nem egyértelmű, hogy vannak-e különbségek az egészségügyi nyomkövetés pontosságában, ha a Galaxy Ringet különböző ujjakon viseled, érdemes lehet az mutatóujjadon viselni a gyűrűt az optimális élmény érdekében, különösen a Gesztusok használatakor, amelyekkel fotókat készíthetsz a telefonoddal vagy elutasíthatod az ébresztőket az ujjaid összecsípésével.

Ezenkívül a Samsung javasolja a méretválasztó készlet használatát, mivel a Galaxy Ring belseje nem tökéletesen kerek, hanem apró kiemelkedések vannak benne, amelyek kicsit eltérővé tehetik a méréseket a szokásos amerikai szabvány gyűrűktől.

Tehát bármilyen szempontból nézzük is, valószínűleg érdemes megrendelni a méretválasztó készletet a legtöbb esetben — kivéve, ha végül egy másik gyűrűt rendelsz a jövőben, és már használtad a Méretmérő Készletet, így tudod a tökéletes méretedet.

A Samsung becslése szerint a méretválasztó készlet értéke 9,99 dollár, de amennyire mi tudjuk, ezeket a készleteket külön nem lehet megvásárolni, és valószínűleg soha nem is lesznek kaphatók külön. Csak új Galaxy Ring rendeléssel együtt és ingyen szállítják. A különböző méretű gyűrűket a Samsung az üzleteiben is kiállítja, így a vásárlók a helyszínen választhatják ki a számukra legmegfelelőbbet.

Ami magát a Galaxy Ringet illeti, most előrendelhető Titán Arany, Titán Ezüst és Titán Fekete színekben, 399 dollárért. Sajnos ez csak tájékoztatás leginkább, mivel a Samsung Galaxy Ring jelen állás szerint nem lesz kapható hazánkban. Más európai piacokon 449 eurós - átszámítva nagyjából 185 ezer forintos - áron kerül a boltokba. Az okosgyűrű értékesítése július 24-én indul, az előrendelés már megkezdődött.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?