Ilyen csúnya a Galaxy Gear okosóra?

2013.09.02| Venture Beat

Ha hihetünk a Venture Beat oldalnak, akkor biztosra vehető, hogy így néz ki a hamarosan bemutatásra kerülő Samsung Galaxy Gear óramobil.

Ha hihetünk a Venture Beat oldalnak, akkor biztosra vehető, hogy így néz ki a hamarosan bemutatásra kerülő Samsung Galaxy Gear óramobil. Az SM-V700 néven két nap múlva bejelentésre készülő óramobil állítólag a Venture Beatnél járt, ám nem készíthettek róla képeket, csak a reklámból néhány képernyőmentést. Nos amennyiben tényleg így fog kinézni az újdonság, úgy nem biztos, hogy nagy sikerre számíthat, hiszen hatalmas a készülék, óriási kerettel és csavarokkal a 2.5 colos OLED kijelző alatt és felett, cserébe viszont könnyű. A weboldal szerint a férfias külsejű Gear főként az egészségre és a fitnessre helyezi a hangsúlyt, valamint beépített pulzusmérőt és kalóriaszámláló alkalmazást is találni majd benne. Természetesen nem maradt ki a Facebook és Twitter támogatása, az S Voice asszisztens sem, ahogy adott egy 4 megapixeles kamera és hangszóró is. A Samsung Galaxy Gear több mint tíz óra készenlétet ígér egy feltöltéssel, ami nagyon kevésnek tűnik. A modell Bluetooth és NFC segítségével tud más készülékekhez kapcsolódni.



 További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.
iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

2024.07.26
| SamMobile
A Samsung nemrégiben egy vitába keveredett a Galaxy Buds3 Pro minőségellenőrzési problémái miatt. Úgy tűnik azonban, hogy ez nem az egyetlen gond a cég újonnan megjelent viselhető eszközeivel kapcsolatban.