Íme az első pillantás a Samsung Galaxy S24 FE-re

2024.06.17| Android Authority

Egy kiterjedt szivárogtatás nyilvánosságra hozta a Samsung Galaxy S24 FE dizájnját, egy menta színű változatban. Ezek a renderelések hasonlóságokat mutatnak a Galaxy S24-gyel, kivéve az áthelyezett SIM-kártya tálcát.

Korábbi szivárogtatások egy 4500 mAh-s akkumulátorcsomagot említettek a Galaxy S24 FE-ben, és most megtudtuk, hogy a telefon vékonyabb is lehet, mint elődje.

A Samsung tavaly októberben dobta piacra a Galaxy S23 FE-t, mint olcsóbb alternatívát a néhány hónappal korábban megjelent standard Samsung Galaxy S23-hoz képest. Bár a Samsung Galaxy S23 FE önmagában véve megfelelő, nehezen tudja felvenni a versenyt a jelenleg piacon lévő versenyképes középkategóriás és költségvetési okostelefonokkal. A gyártó azonban reméli, hogy a következő generációs modellel javíthat ezen, amelyről egy áprilisi kódnév szivárogtatásnak köszönhetően tudunk. Most egy elismert okostelefon-szivárogtató, OnLeaks részletes információkat közölt a Galaxy S24 FE-ről több lehetséges szögből, egy exkluzív szivárogtatás részeként.

A GizNext hírportállal együttműködve az OnLeaks több 3D renderelést (és egy videót) publikált, amelyek bemutatják, mit kínál a Samsung következő Fan Edition okostelefonja. Bár a szín hivatalos neve itt nem ismert, hasonlít a menta színű változatra, amely a Galaxy S23 FE-ben is elérhető. Ahogy várható volt, a dizájn meglehetősen azonos a Galaxy S24-gyel, bár a hardver részlegen néhány változást várunk az árkülönbség miatt.

Egy dizájnkülönbség, amit észrevehetünk, a SIM-kártya tálca áthelyezése a telefon tetejére, míg a Galaxy S24 a SIM nyílást közvetlenül az USB-C port mellett kínálja alul. Ez nem nagy meglepetés, mivel a Samsung ugyanezt tette tavaly a Galaxy S23 FE-vel, áthelyezve a SIM-kártya nyílását a Galaxy S23-hoz képest. Talán ez a cég módja annak, hogy a felhasználók megkülönböztessék a standard Galaxy S modellt és annak FE testvérét.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A Galaxy S24 FE nagyobb kijelzőt kaphat

Míg a telefon hardver specifikációinak nagy része még titokban marad, a GizNext szerint a Samsung egy nagyobb, 6,65 hüvelykes képernyőt tehet a Galaxy S24 FE-be. A Galaxy S23 FE 6,4 hüvelykes képernyővel rendelkezik, amely nagyobb, mint a Galaxy S23 6,1 hüvelykes kijelzője. Tehát feltételezve, hogy a Samsung folytatja ezt a mintát, egy 6,65 hüvelykes Super AMOLED kijelző a Galaxy S24 FE számára teljesen reális előrejelzés.

A forrás azt is állítja, hogy a tripla hátsó kamera egy 50 MP-es fő lencsét tartalmazhat, bár a többi kameráról nincs információ. A legutóbbi szivárogtatások azt is jelezték, hogy a Galaxy S24 FE egy Exynos 2400 chipkészlettel rendelkező verzióval érkezhet, bár ez egyes piacokra korlátozódhat.



Ezenkívül a Samsung Galaxy S24 FE állítólag 162×77,3 mm-es méretekkel rendelkezik, miközben csak 8 mm vastag. Ez vékonyabb lenne, mint a Samsung Galaxy S23 FE (8,2 mm), de nem olyan vékony, mint a Samsung Galaxy S24 (7,6 mm). Korábbi szivárogtatások más tippeket is adtak a Galaxy S24 FE hardveréről, például egy változatlan 4500 mAh-s akkumulátorcsomagot. Külön, a One UI tesztépítése során fejlesztés alatt álló okostelefont is észlelték nem sokkal később, gyakorlatilag megerősítve annak létezését.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Már megint? Zöld csík a kijelzőn a Samsung Galaxy S24 Ultrán

Már megint? Zöld csík a kijelzőn a Samsung Galaxy S24 Ultrán

2024.02.06
| Android Headlines
A kevésbé szerencsés Samsung Galaxy S24 Ultra felhasználói zöld csíkos képernyővel kapcsolatos problémát tapasztalhatnak.
A Samsung Galaxy S24 FE csúcskategóriás élményt hozhat

A Samsung Galaxy S24 FE csúcskategóriás élményt hozhat

2024.03.03
| Android Central
Az első Galaxy S24 FE szivárgás azt sugallja, hogy majdnem olyan jó lehet, mint az S24, és bizonyos szempontból talán még jobb is.
Ez kimaradt a Galaxy S24 bemutatójából

Ez kimaradt a Galaxy S24 bemutatójából

2024.01.30
| SamMobile
A Galaxy S24 sorozat váratlan hangfrissítést hozott, amelyről a gyártó nem szólt semmit.
A Galaxy S24 szétszerelési videója megmutatja, milyen egyszerű a javítása

A Galaxy S24 szétszerelési videója megmutatja, milyen egyszerű a javítása

2024.02.01
| SamMobile
Az elmúlt néhány évben a Samsung számos módon dolgozott okostelefonjai fejlesztésén, beleértve a kijelzőt és a kamerákat, a szoftverfunkciókat és a zökkenőmentességet, valamint az összeszerelés minőségét és javíthatóságát.