Íme az első pillantás a Samsung tematikus ikonjaira a One UI 7-ben

2024.07.30| Android Police

A Samsung új One UI 7 otthoni ikon témája a Google Material You és az iOS 18 új funkcióit másolja.

  • A One UI 7 béta késik, valószínűleg stabilitási problémák miatt.
  • Az Android és annak különböző változatai még mindig verik az iOS-t a telefon testreszabhatóságában.

Amikor a telefon testreszabásáról van szó, semmilyen operációs rendszer nem csinálja jobban, mint az Android. Bár az iOS 18 számos új stíluslehetőséget vezet be, amelyek felhasználóbarátabbá teszik az iPhone-okat, például a tematikus kezdőképernyő ikonok és az alkalmazás zárolás révén, az Android még mindig előrébb tart. 

Az Android 15 már a láthatáron van, és más telefongyártók, mint a Samsung, is készülnek az Android OS-re épített saját felületeik kiadására. A One UI 7 a Samsung következő Android-változata, és az első béta tegnap kellett volna megjelenjen, de sajnos valószínűleg késik a számos stabilitási probléma miatt. Ennek ellenére kaptunk néhány utalást arra vonatkozóan, hogy mit tervez a Samsung a kezdőképernyő alkalmazás témázásával kapcsolatban, és a legutóbbi képek szinte megerősítették a Google-szerű ikonátalakítást.

Chun Bhai Twitter-felhasználó képeket tett közzé egy kék-fehér színpaletta témáról a nyilvánosan még ki nem adott One UI 7 első bétaverziójából. Úgy tűnik, hogy ezek megerősítik a korábbi szivárgásokat, amelyek azt állították, hogy a One UI 7 támogatni fogja a tematikus alkalmazásokat a kezdőképernyőn, amelyek a Material You design döntéseit követik. A Samsung Óra alkalmazás frissítése tovább fokozta az érdeklődést, előrevetítve a One UI 7 új dizájnját. Sajnos nem minden alkalmazás igazodik a kiszivárgott képen látható színpalettához, a Facebook és a Netflix nem.

Az utánzás a hízelgés legmagasabb formája

Míg a One UI 6.1 hasznos kezdőképernyő testreszabási lehetőségeket vezetett be, mint például az alkalmazás ikonméretek változtatásának képessége, a One UI 7 pletykák szerint még többet ígér. A hírek szerint a One UI 7 az iOS 18 alapjaira épül, és nem ez az első alkalom az utóbbi hetekben, hogy arról beszélünk, hogy a Samsung erősen inspirálódik az Apple-től. 

Az Apple pedig valószínűleg a Google Material You-t másolja, amely az Android 12-ben jött igazán előtérbe, ami azt mutatja, hogy a verseny mindenkit arra kényszerít, hogy idővel ugyanazokat a dolgokat csinálja. Az utánzás, hízelgés és minden, ami ezzel jár.

 További friss Telefongurus hírek erre!

Őszintén szólva, a Samsung elhibázta annak lehetőségét, hogy a felhasználóinak megadja a lehetőséget a kezdőképernyő ikon színpalettáinak megváltoztatására, amikor a Google ezt széles körben bevezette az Android 13-ban. Ehelyett úgy tűnik, hogy a Samsung követi az Apple Google által vezetett útját. A One UI 7 bétájának késése mellett felmerül a kérdés, hogy mennyi időbe telik, míg végre kipróbálhatjuk a Samsung új testreszabási lehetőségeit.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

2024.07.26
| SamMobile
A Samsung nemrégiben egy vitába keveredett a Galaxy Buds3 Pro minőségellenőrzési problémái miatt. Úgy tűnik azonban, hogy ez nem az egyetlen gond a cég újonnan megjelent viselhető eszközeivel kapcsolatban.
Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

2024.07.30
| Phone Arena
Amikor a Samsung kevesebb mint egy hónappal ezelőtt bemutatta a Galaxy Watch 7-et, az egyik nagy új funkció, amivel dicsekedett, a "következő szintű üzemidő" volt.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.