Íme egy kis ízelítő a FineWoven Apple Watch szíjról

2023.09.12| 9to5 Mac

A Twitter felhasználó Kosutami, akinek gyakran sikerül hozzájutnia az Apple termékek prototípus változataihoz, egy FineWoven Apple Watch szíjról tett közzé egy sneak preview-t.

Az új szövetanyag várhatóan a bőrt váltja majd fel mind az iPhone tokok, mind a Watch pántok esetében, és hivatalosan az iPhone 15 termékcsaláddal és egy vagy több új Apple Watch modellel együtt jelentik be a mai eseményen. Először néhány hete számoltunk be arról, hogy az Apple ledobja a bőr iPhone tokokat, ami akkor még csak egy kezdeti pletyka volt, de saját forrásaink megerősítették.

Lehet, hogy a döntésnek környezetvédelmi okai vannak, hiszen a bőrnek viszonylag nagy a szén-dioxid-kibocsátása. Ennek ellenére nem tűnik valószínűnek, hogy az Apple egyszerűen visszautasítaná a prémium tokokért kapott pénzünket. A valószínűbb magyarázat - feltéve, hogy forrásaink helytállóak - az, hogy az Apple a bőr helyettesítését tervezi egy másik prémium anyaggal. Későbbi jelentések megerősítették ezt, miszerint az Apple a bőrt egy szövött szövetanyaggal váltja fel.

Egy ma reggel a közösségi médiában közzétett hármas kiszivárgás szerint az új iPhone 15 tokok egy szőtt anyagból készült, bőr alternatívájából készült dizájnt fognak használni. A Weibo-n közzétett posztjában a korábban pontosnak bizonyult kiszivárogtató UnclePan kifejtette, hogy az új tokválaszték "egy szőtt héj". Hasonló kiszivárogtatásokat osztott meg a Twitteren DuanRui és MajinBu is.

Egy hónappal ezelőtt az Apple-gyűjtő Kosutami jelezte, hogy új, szőtt anyagra számíthatunk az Apple Watch szíjak esetében is. A Bloomberg munkatársa, Mark Gurman ezt követően arról számolt be, hogy ez annak köszönhető, hogy az Apple dobja a bőr Watch pántokat is.

Mark Gurman, a Bloomberg munkatársa szerint az Apple várhatóan "elkezd eltávolodni a bőrből készült Apple Watch pántoktól is", miután egy pletyka szerint az Apple nem fog bőrből készült iPhone 15 tokokat gyártani.

Ezt látszott alátámasztani egy jelentés, miszerint a vállalat erősen leárazva kínálja a Hermès bőrből készült Watch pántokat, és valóban, ezeket később mind eltávolították a vállalat weboldaláról.

 További friss Telefongurus hírek erre!

A régóta Apple Watch-partner Hermès eltávolított minden említést a viselhető eszközről és a kompatibilis pántokról a weboldaláról. Ez azt jelentheti, hogy az Apple Watch esetében gyors lehet az elmozdulás a bőrről.

Az iPhone tokokhoz hasonlóan úgy tűnik, az Apple terve az, hogy ugyanezt az új szövet opciót kínálja FineWoven Apple Watch szíjak formájában. Most Kosutami adott egy kis előzetest az egyik ilyenről.

Természetesen az összes mai bejelentésről teljes terjedelemben beszámolunk majd.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?