Ingyenes lett a Polaris Office

2014.04.25| Phone Arena

A Polaris Office teljesen megújult, egyúttal ingyenessé is vált, valamint felhő szolgáltatással is gazdagodott.

 További friss Telefongurus hírek erre!

A Polaris Office teljesen megújult, egyúttal ingyenessé is vált, valamint felhő szolgáltatással is gazdagodott. A Polaris Office az egyik legnépszerűbb dokumentum-nézegető és –szerkesztő Android és iOS rendszeren egyaránt. A legfontosabb, hogy szerkesztésre is lehetőséget ad a program, amely végre teljesen ingyenes lett, így korrekt választ adott a Microsoft Office-nak, amely csak nézegetőként használható ingyen. Hasznos és kötelező újdonság a 100 megabájt ingyen tárhelyet biztosító felhő szolgáltatás megjelenése az appon belül, amely automatikus mentést és szinkronizálást is lehetővé tesz, akár több készülék – mobil, tablet, asztali PC – között is. Az említett tárhely további 100 megabájttal bővíthető, ha ajánlásra egy barát is regisztrál, valamint a PC app telepítéséért is jár további 300 megabájt. A Polaris Office képes megjeleníteni a népszerű felhő szolgáltatásokban lévő dokumentumokat is, például a Google Drive-ból, a Dropbox-ból, vagy a Box.net-ből, extraként pedig PDF fájlok megjelenítésére is használható.

A Polaris Office megtartotta az alkalmazáson belüli vásárlás lehetőségét, a prémium változat havi 4 dolláros áron nem csak 2, hanem 5 készüléket lehet egy fiókhoz csatolni, valamint a fájlok jelszóval is levédhetők. Az Infraware, a Polaris Office anyacége bejelentette, hogy készül a PC-s változat is, valamint elérhetők lesznek a fiókok böngészőből is, így egy valódi, komplett szolgáltatás-csomagról beszélhetünk. A Polaris Office letölthető iOS 7.0 és Android 4.0 – vagy magasabb verziószámot futtató – készülékekre.



A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

2024.09.04
| 9to5mac
Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.