Interaktív kijelzős AirPods érkezhet

2023.04.06| 9to5 Mac
Címkék:

interaktív

,

AirPods


Az Apple egy új szabadalmat nyújtott be az AirPods készülékekhez, mely egy interaktív kijelzővel ellátott tokot ír le.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Az Apple AirPods rengeteg új funkciót kapott a 2016-os első generáció óta. Lényegében azonban még mindig fülhallgató, amelyekhez iPhone vagy más iEszköz szükséges. Ez azonban a jövőben megváltozhat, mivel az Apple szabadalmaztatott egy új, interaktív kijelzővel ellátott AirPods tokot.

A tok előlapján található kijelző az Apple Watch-hoz hasonlóan érintésérzékeny, és médialejátszó vezérlőket, alapvető alkalmazásokat, például térképet, időjárást és értesítéseket kínál a felhasználók számára. A szabadalom szerint a felhasználók a Siri parancsaival tudják váltani az alkalmazások között, és az egyik képen az AirPods és a HomePod közötti zeneátvitel is látható. 

Az Apple 2022 szeptemberében nyújtotta be a szabadalmi kérelmet, így elképzelhető, hogy a vállalat valóban vizsgálja ezt az ötletet. Az Apple persze rengeteg szabadalmat nyújt be, de ezek közül csak keveset használnak ténylegesen valós eszközökben. Mégis érdekes elképzelni, hogy az AirPods egy UI-alapú operációs rendszert futtatna érintőképernyővel.

Az AirPods különálló eszköz lehet a jövőben a smart tok segítségével, amely lehetőséget kínál az alapvető funkciókhoz anélkül, hogy az iPhone készülékkel kellene összekapcsolni.

Tavaly az Apple több mint 20 év után hivatalosan is véget vetett az iPodnak. A vállalat szerint a zene tovább él más termékeiben, például az iPhone-ban, a HomePodban és természetesen az AirPodsban. Talán az Apple vezeték nélküli fülhallgatóinak néhány alapvető funkcióval való kiegészítése egy módja lehet az iPod “újjáélesztésének”.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?