iOS 18: egyedi emojik a generatív mesterséges intelligencia segítségével

2024.05.27| 9to5 Mac
Címkék:

iOS 18

,

pletyka


Már csak két hét van hátra a WWDC-ig, ahol az Apple bemutatja az iOS 18-at új AI-funkciókkal, a kezdőképernyő testreszabási frissítéseivel és még sok mással.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Egy hétvégi jelentés szerint az egyik új „kiemelkedő AI-funkció” állítólag a mesterséges intelligencia felhasználásának képessége lesz „egyedi hangulatjelek létrehozására”. Power On hírlevelének legújabb kiadásában Mark Gurman, a Bloombergtől felvázolja, mire számíthatunk az iOS 18-tól és a macOS 15-től. Az olyan AI-funkciók mellett, mint például az értesítések, fényképek, jegyzetek és egyebek, az Apple ezt az emoji-készítő eszközt is tervezi. hogy „kiemelkedjen” a felhasználók körében.

Gurman ezt írja:

"Az egyik kiemelkedő funkció generatív AI-t hoz a hangulatjelekbe. A cég olyan szoftvert fejleszt, amely a felhasználók által írt üzenetek alapján készíthet egyedi hangulatjeleket. Ez azt jelenti, hogy hirtelen lesz egy teljesen új hangulatjel bármilyen alkalomra, túl azon a listán, amelyet az Apple jelenleg kínál iPhone-on és más eszközökön."

Az Apple minden évben új hangulatjeleket ad az iPhone-hoz az iOS frissítéseivel. Például az iOS 17.4 márciusban egy maroknyi új emoji karaktert adott az iPhone-hoz. Ez az új „generatív AI” funkció feltehetően azt jelenti, hogy a felhasználóknak többé nem kell várniuk az éves frissítésekre, hogy további emoji-testreszabási lehetőségeket kapjanak.

Gurman hírlevelében azt is írja, hogy az iOS 18 lehetővé teszi a felhasználók számára az alkalmazások ikonjainak átszínezését a személyes kezdőképernyő testreszabása érdekében. A frissítéstől azt is várják, hogy a felhasználók szabadabban helyezzék el az alkalmazásikonokat és a widgeteket a kezdőképernyőjükön, ahelyett, hogy a jelenlegi rögzített, igazított rácsra korlátoznák őket.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?