iOS 18: lehetséges az appok megnyitása az iPhone feloldása nélkül

2024.07.21| Phone Arena
Címkék:

iOS 18


Az Apple új iOS 18-as frissítése számos új funkciót hoz az iPhone felhasználók számára, nem csak az Apple Intelligence-t.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Ezek közé tartozik az alkalmazások zárolása, amelyeket csak Face ID vagy jelszó segítségével lehet megnyitni, vagy az alkalmazások elrejtése a kezdőképernyőről. Az iOS 18 lehetővé teszi az alkalmazásikonok átrendezését és színtéma kiválasztását is. Üzenetküldésnél beütemezhetjük, hogy mikor küldjünk el egy üzenetet a "Send Later" funkcióval, és végre támogatást kapnak az RCS üzenetek is.

Az iOS 18-ban rengeteg új funkció van, köztük egy, amely lehetővé teszi bármely alkalmazás megnyitását a zárolt képernyőről. Ez azért lehetséges, mert az Apple lehetővé teszi a zárolt képernyőn lévő gyorsbillentyűk testreszabását, amelyek jelenleg a bal oldalon a zseblámpát és a jobb oldalon a kamerát nyitják meg. Az iOS 18 segítségével bármely alkalmazást elindíthatunk az iPhone feloldása nélkül.

Várhatunk szeptemberig, amikor a stabil verzió megjelenik, vagy kockáztathatunk és telepíthetjük az iOS 18 nyilvános bétaverzióját, remélve, hogy a szükséges funkciók nem érintettek. Javasoljuk a nyilvános bétát a fejlesztői béta helyett, mert a nyilvános bétát a fejlesztői béta után adják ki, és az Apple-nek már volt ideje javítani a főbb problémákat.


Miután telepítettük az iOS 18 bétát, hosszan nyomjuk meg a zárolt képernyőt, és koppintsunk a kék "Testreszabás" gombra. Nyomjuk meg a zárolt képernyő opciót, és látni fogunk két "-" gombot, egyet az ikon mellett a bal alsó és egyet a jobb alsó sarokban. Nyomjuk meg a gombot az ikon mellett, amelyet ki akarunk cserélni, majd koppintsunk a "+" gombra. Válasszuk az "Alkalmazás megnyitása" lehetőséget, és válasszuk ki azt az alkalmazást, amelyet a zárolt képernyőről szeretnénk megnyitni. Koppintsunk a "Kész" gombra. Ennyi az egész.

Az iOS 18 nyilvános bétájának telepítéséhez menjünk a Beállítások > Általános > Szoftverfrissítés menüpontba. Koppintsunk a Béta frissítésekre, válasszuk az iOS 18 nyilvános bétát, nyomjuk meg a vissza gombot a bal felső sarokban, és látni fogjuk a meghívót a frissítéshez. Kövessük az utasításokat a telepítéshez. Azonban, ha valaki nincs tisztában a béta szoftver telepítésének, használatának veszélyeivel, azt javasoljuk, várja meg a végleges verziót!

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.