iPad Air 4 vs iPad Pro (videóval)

2020.09.18| Phone Arena

Amerikában már ma piacra kerül az új Apple iPad 8 2020, valamint a két okosóra, valamire várni kell.

Az Apple iPad 4 (2020) csak októberben kerül a boltokba, addig is lássuk, miben más az iPad Pro-hoz képest! A két bejelentett tablet közül talán ez az érdekesebb, az iPad Air 4, amely valamivel drágább, mint elődje, de az iPad Pro vonal "teljes képernyős" kivitelével rendelkezik és az Apple legújabb processzora, az A14 van benne.

Bár az A14 látszólag nem olyan lenyűgöző, mint amire a teljesítmény szempontjából számítani lehet, energia-megtakarítást és mesterséges intelligenciát hoz magával, de mi még a különbség? Az "egész képernyős" kialakítás lapos oldalakkal, valamint az Apple Pencil és a Magic Keyboard támogatása valójában az, ami az iPad Air 4-ben közös az iPad Pro-val. Amint az alábbi kiszivárgott iPad Air 4 vs iPad Pro gyakorlati videóból kiderül, az Air 2020-nak is vannak lapos, iPhone 5-szerű oldala, amelyek állítólag az iPhone 12-es szériával érkeznek.

A Face ID helyett azonban a Touch ID-t a gyártó először itt a home gombon kívül másba integrálta. A képernyő, amely vitathatatlanul a táblagép legfontosabb eleme, némileg gyengébb, a Pro-ban lévő adaptív, 120Hz-es ProMotion nélkül érkezett. A másik komoly hiányosság a hátlapi kamera – nincs ugyanis LiDAR az AR-ok számára –, de ne felejtsük el, hogy az iPad Air 4 2020 ára sem éppen az Pro-ével egyező.

Az Air 4-et megtekinthetjük a piacra kerülés előtt egy kínai áttekintő videónak köszönhetően, melyben látható az Apple legújabb, működés közben elérhető táblagépe, amelyet méretre állítottak és összehasonlítottak a 11 hüvelykes iPad Pro változattal. A videó kínai nyelven készült, de így is nagyon érdekes, ahogy azt is láthatjuk, hogyan néznek ki az iPad Air új színei a valóságban.

 

 

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!



Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?