iPhone 16 szivárgás: kézben tartott videó bemutatja a színpalettát és a dizájn változtatásokat

2024.08.09| Android Authority

Egy új videó jelent meg az interneten, amely iPhone 16 próbamodelleket mutat be.

  • Az iPhone 16 új, élénk színváltozatokkal és finomított matt felülettel érkezhet.
  • A dizájn változások között szerepel a függőlegesen elrendezett kamerák és a csendes kapcsoló helyett egy új Akció gomb.

Miközben a figyelem jelenleg a Pixel 9 sorozaton van, amely néhány nap múlva debütál, az Apple iPhone 16 bemutatkozása sincs már messze. Bár még várjuk az igazi iPhone 16 szivárgásokat, egy nemrégiben megjelent YouTube videó, amely részletesen bemutatja az iPhone 16 próbamodelleket, átfogó előzetest adott nekünk arról, mire számíthatunk az Apple következő zászlóshajóitól.

Az egyik legszembetűnőbb változás az, hogy a nem Pro modellek visszatérnek az élénk és telített színekhez, ami éles váltás az elmúlt évek tompa árnyalataihoz képest. A kiszivárgott dummykon királykék, türkiz/zöld és rózsaszín árnyalatokat láthatunk, valamint a klasszikus fekete és fehér opciókat. Figyelemre méltó, hogy még a fekete szín is mélyebb, telítettebb árnyalatúnak tűnik a korábbi modellek szürkés tónusaihoz képest.

A videó azt is leleplezi, hogy az összes iPhone 16 modell matt üveg hátlappal érkezhet, eltérve a korábbi nem Pro iPhone-ok fényes felületétől. Ez az új dizájn nemcsak vizuálisan vonzó, hanem valószínűleg prémiumabb érzetet is nyújt.

Fizikailag az iPhone 16 megtartja az iPhone 15 méreteit és csatlakozó kivágásait. Azonban a kamera modul jelentős átalakításon megy keresztül, amint azt több szivárgás is mutatja. Az új elrendezés egy függőlegesen elhelyezett dupla kamerarendszert tartalmaz, amely az iPhone X konfigurációjára emlékeztet, bár a kamerák kissé jobban kiemelkednek, nagyobb lencse kivágásokkal.

A gombok elhelyezése az iPhone 15-höz hasonló, de az Akció gomb idén lecseréli a csendes kapcsolót a nem Pro iPhone-okon. Van találgatás egy új gomb hozzáadásáról is, amely esetleg kamera zárként vagy más testreszabható funkciógombként szolgálhat. Bár a dummyk ezen a területen tartalmaznak egy kivágást, a forrás megjegyzi, hogy ez esetleg csak egy módosított mmWave antenna kivágás lehet az iPhone 15-ről.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Bár a próbamodellek nem adnak betekintést a kijelző változtatásaiba, a pletykák szerint az iPhone 16 sorozat vékonyabb keretekkel rendelkezik majd. Ez enyhe növekedést eredményezhet a képernyőméretben, miközben a ház méretei változatlanok maradnak. Belsőleg az iPhone 16 sorozatot várhatóan az Apple A18 chip variánsai hajtják majd.

Fontos megjegyezni, hogy ezek próbamodellek, és a végleges iPhone 16 dizájn kissé eltérhet. Azonban, mivel a bemutatkozás várhatóan szeptember közepén lesz, valószínűtlen, hogy a valódi készülékek jelentősen eltérnének az itt látott próbamodellektől.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

2024.07.26
| SamMobile
A Samsung nemrégiben egy vitába keveredett a Galaxy Buds3 Pro minőségellenőrzési problémái miatt. Úgy tűnik azonban, hogy ez nem az egyetlen gond a cég újonnan megjelent viselhető eszközeivel kapcsolatban.
Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

2024.07.30
| Phone Arena
Amikor a Samsung kevesebb mint egy hónappal ezelőtt bemutatta a Galaxy Watch 7-et, az egyik nagy új funkció, amivel dicsekedett, a "következő szintű üzemidő" volt.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.