iPhone 5s: újratöltve jön 2016-ban!

2015.11.18| GSM Arena

Úgy tûnik, a jövõ év elsõ felében érkezõ, négy colos iPhone alapjául a nagy sikerû Apple iPhone 5s modellt választotta a gyártó.

A négy colra való visszatérésrõl azóta szólnak a pletykák, amióta – évek után végre – az Apple követte a piaci igényeket és a konkurenciát és nagyobb méretû kijelzõvel is piacra dobta az iPhone-okat. Egészen napjainkig semmi konkrétum nem került napvilágra ezzel kapcsolatban, azonban tegnapi hírek szerint egy 2016 nyara körül bemutatásra kerülõ, négy colos iPhone-ról szólnak, amely Apple iPhone 6c néven kerülhet majd piacra. Érdekes módon azonban nem az iPhone 5c-t vették alapul, hanem az iPhone 5s-t, amely lényegesen nagyobb tudású. Ezzel együtt természetesen friss hardver is kerülhet az újdonságba, így A8 chipset, továbbfejlesztett FaceTime HD kamera f/2.2 rekesszel, valamint Wi-Fi 802.11 és Bluetooth4.1 támogatás is.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A 3D Touch nem kerül be a funkciók közé, az csak a nagyobb modellek kiváltsága lesz. A pletyka szerint a kis iPhone már gyártásra kész és nagyon hamarosan bejelentik, így akár sokkal elõbb is a boltokba kerülhet mint azt sejteni lehet.



A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

2024.09.04
| 9to5mac
Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.