iPhone X Plus és iPhone 9 fotók és árak

2018.07.30| Phone Arena

Három fotón ismerhetjük meg közelebbről az iPhone X Plus és az iPhone 9 mobilokat.

Az Apple szeptember 11-e körül tartja sajtóbemutatóját, ahol számos készülék mutatkozik be, az új telefonok mellett az iPad Pro tablet család is megújul, ezek mellett az új AirPods fülhallgató, valamint az Apple Watch Series 4 is megmutatja magát. Bő egy hónappal a bemutató előtt három fotót mutatunk két új iPhone-ról, illetve azok dummy változatairól.

A legérdekesebb talán a 6.5 colos kijelzővel rendelkező Apple iPhone X Plus, amely első ránézésre összekeverhető a tavaly megjelent Apple iPhone X-szel, a méret az egyetlen fő különbség, tehát az üveg és fém burkolat megmaradt, adott a vertikális hátlapi kameramodul, ehhez dual LED vaku tartozik. A dummy megerősíti ugyanazt a gomb elrendezést is, bal oldalon marad a némító gomb, külön hagyták a hangerőt állító párost, míg jobb oldalra a hosszúkás home gomb került, ez a Siri gyorshívója.

Ami a kisebb, 6.1 colos Apple iPhone 9-et érinti, a 2018-as termékcsalád legolcsóbb tagja, ennek ellenére megtartja az all-screen megjelenést, mindössze az LCD kijelző miatt szükséges némi keret. Az üveg elő- és hátlap, valamint az egy szenzoros hátlapi kamera leginkább az iPhone 4-re emlékeztet.

Az iPhone X 2018, valamint az iPhone X Plus szeptember végén kerülnek a boltokba, ám gyártási gondok miatt késik az olcsó verzió, ez csak valamikor októberben lesz megvásárolható. Az iPhone X ára 899 dollár lesz, az iPhone X Plus modellért 999, míg a 6.1 colos iPhone 9-ért 699 dollárt kér el a gyártó a tengerentúlon.

 

 

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?