Itt a game changer új flipes okostelefon

2024.05.13| (x)
Címkék:

Blacview HERO 10

,

flip


A Blackview HERO 10 mobil 450 dollár alatti áron érkezik a piacra 108 megapixeles kamerával, két képernyővel és Android Dynamic Island-del!

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Az elmúlt években az összecsukható okostelefonok, különösen a kagyló formájúak, újra egyre népszerűbbek letisztult kialakításuknak és nagyobb képernyőjüknek és köszönhetően. Magas áraik azonban korlátozták elérhetőségüket. A Blackview májusban első felhajtható telefonjával, a HERO 10-el változtat a helyzeten.

Megfizethető árával és versenyképes konfigurációjával komoly konkurenciát állít a márkásabb modelleknek. Mivel hamarosan megjelenik, a Blackview HERO 10 legfontosabb jellemzői kiszivárogtak. 

Összecsukható AMOLED kijelző

Fő kijelzőjét 6,9 col képátlójú AMOLED kijelzővel látják el, 2560×1080 felbontással. A Blackview szemvédő szolgáltatásokat is kínál a TÜV SÜD alacsony kék fényű tanúsítvánnyal rendelkező képernyőjével.

A Blackview HERO 10 tovább bővíti a felhajtható telefonok felhasználói élményét a Split View funkcióval és a szabadon leállítható testtel, amely többfeladatos kényelmet, szórakozást és hatékonyságot tesz lehetővé a mindennapi életben. Lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy csevegjenek barátaikkal, miközben jógáznak vagy labdajátékokat néznek állvány vagy kézben tartás nélkül. 

Sokoldalú Smart Cover Screen

A HERO 10 egy kis kényelmet és érdekességet ad a mindennapi rutinokhoz, és sokoldalú, intelligens fedőképernyővel felszerelt. Ez a kör alakú OLED-kijelző azonnali hozzáférést biztosít a legfontosabb információkhoz, és keresőként is funkcionál a hátsó kamerás fényképezéshez. Az intelligens fedőlap több személyre szabási lehetőséget kínál. 

Erős fotós tudás 

A fotózás élményét a Blackview HERO 10 egy erős 108 MP-es Samsung főkamerával, egy 8 MP-es 120°-os ultraszéles kamerával és egy 32 MP-es szelfi kamerával lesz felszerelve. A FlexForm kameramóddal a Blackview HERO 10 több szögből is kreatív kompozíciókat tesz lehetővé. Tapasztaljon meg minden felvételt teljesen új módon, kihangosító és állvány nélkül a vlog rögzítéshez, forgasson dokumentumfilmet DV-szerű felvételi élménnyel, és használja a fő kijelzőt sminktükörként, hogy a felhasználók bárhol és bármikor módosíthassák sminkstílusukat!

Bemutatkozik az Android Dynamic Island 

A hivatalos források azt is kiemelték, hogy a Blackview HERO 10 Android 13 operációs rendszert fog futtatni a legújabb DokeOS 4.0 operációs rendszerrel, amely bevezeti a Dynamic Live Viewt a képernyő tetején lévő pirula alakú kivágással az iPhone Dynamic Island-szerű interakciója érdekében.

Hároméves Android főverzió-frissítések

A Blackview három egymást követő évben kínálja az Android főbb verzióinak frissítéseit, biztosítva a zökkenőmentes élményt. 

Tartósra építve

Az iparágvezető vízcsepp zsanér használatával a Blackview HERO 10 gyakorlatilag gyűrődésmentesen látható, és a Blackview Quality Management Lab 250.000 összehajtás után tartósnak ítélte tesztjében tesztelte, több mint 15 éves élettartamot biztosít.

A technológia szerelmesei és az elérhetőbb árú okostelefont kereső fogyasztók számára a Blackview HERO 10 kétségtelenül nagy esélyt jelent számukra, hogy megtapasztalják az újszerű összehajtható életérzést anélkül, hogy sokat költenének.

Ár és elérhetőség

A Blackview HERO 10 hamarosan elérhető lesz az AliExpressen két színben (Sakura Purple & Eclipse Black). 2024. május 20. és június 7. között elővételben mindössze 429 USD-ért (50% kedvezmény)! Az első 100 megrendelő ingyen kap egy W50-et, a cég első robusztus óráját!

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?