Itt a nagy Google Pixel 9 sorozat szivárgás!

2024.05.14| Android Headlines
Címkék:

Google Pixel 9

,

pletyka


A közelgő Pixel 9 telefonsorozattal kapcsolatos kiszivárogtatások és pletykák egyre sokasodnak, és ez a legutóbbi kiszivárgott képsor csak felfűtötte a kedélyeket.

Egy új hír hozott pár kiszivárgott élő képet a hamarosan megjelenő Pixel 9-ről, Pixel 9 Pro-ról és Pixel 9 Pro XL-ről. Ez még inkább megerősíti az új, Bender-stílusú kamera ütését és az összességében kerekebb esztétikát.

Még mindig több hónapra vagyunk ezeknek az eszközöknek a tényleges piacra dobásától, de a rengeteg kiszivárogtatás, amit kaptunk, nagyon kevés a képzeletre. Eddig azt a hírt kaptuk, hogy a cég teljesen más esztétikát hoz a Pixel termékcsaládba, sokkal laposabb élekkel, lekerekített sarkokkal és nagy, kapszula alakú kameradugóval. A kamera dudor az új dizájn legszembetűnőbb része.

Az új dizájn mellett azt is hírt kaptunk, hogy a Google idén visszahozza a Pixel XL modellt. Utoljára a Pixel 4 XL-el láttunk XL-es modellt. Tehát ezzel a hírrel három különböző Pixel 9 modellt vizsgálhatunk: a Pixel 9-et, a Pixel 9 Pro-t és a Pixel 9 Pro XL-t.

Annak ellenére, hogy ezek a képek rendkívül reálisnak tűnnek, érdemes fenntartással fogadni őket. Sokan iPhone-szerű kialakításnak fogják nevezni lapos élekkel és dobozos kialakítással a frissített megjelenést. A sarkok egy kicsit kerekebbek, mint a Pixel 8 sorozaton találhatók, és lényegesen kerekebbek, mint a Pixel 7 sorozaton.

A kiemelkedő funkció az új kamerapúp, amely sok embert a Futurama Benderére emlékeztet majd. Miközben a telefonra és a kötelező mémekre készülünk, mindannyian kíváncsiak leszünk, vajon lesz-e olyan jelentős a kamera púpja, mint amilyennek látszik.

Három modell

Az alábbi első képen a három telefont látjuk. Közülük kettő állítólag a Pixel 9 és a Pixel 9 Pro (a Pixel 9 hátlapja fényes, míg a Pronak matt), a másik pedig úgy néz ki, mint a Pixel 9 Pro XL. Ez a telefon lényegesen nagyobb, mint a másik kettő.

Ezután a harmadik fotón a két kisebb modell látható elölről. A Pro valamivel kisebb kerettel rendelkezik majd, mint az alapmodell, a különbség azonban elhanyagolható.


A negyedik képen a két kisebb modell látható a Pixel 8-hoz és a Pixel 7-hez képest. Ez jól szemlélteti, hogy a dizájn mennyire eltér a korábbi készülékektől. Látjuk, hogy az általános esztétika eltérő, de a Pixel 9 készülékek továbbra is megtartják a Google tervezési filozófiáját.


Az iPhone 15-höz képest

A következő képernyőképen a Pixel 9 és a jelenlegi iPhone összehasonlítása látható. Látjuk, hogy mindkét lapos él meglehetősen hasonlónak tűnik. A Pixel 9 élei azonban egy kicsit kerekebbek, és a telefon teste egy kicsit vékonyabb, de a kamera dudora egy kicsit jobban kilóg.


A következő kép az egyik modell kijelzőjét mutatja, összehasonlítva az egyik iPhone 15 modellel. Azt azonban nem tudjuk, melyik.

Az utolsó két fotón a Pixel 9 Pro az iPhone 15 Pro-hoz, a Pixel 9 Pro XL pedig az iPhone 15 Pro Max-hez képest látható.

Pletykák

Jó sok részletünk van, amelyek segítenek képet alkotni ezekről az eszközökről.

  • Az alap Pixel 9-től (kódnévvel „Tokay”) kezdődően ez a telefon 6,24 hüvelykes kijelzővel, 12 GB RAM-mal és 128 GB-os kezdő tárolókapacitással rendelkezhet.
  • A Pixel 9 Pro (kódnevén „Caiman”) 16 GB RAM-mal és 128 GB alaptárhellyel rendelkezhet. A kijelző mérete valamivel nagyobb lesz, mint az alapmodellé, 6,34 hüvelykes.
  • Továbblépve a Pixel 9 Pro XL-re (kódnév: „Komodo”), ez nem lesz észrevehetően nagyobb, mint a másik kettő, ami 6,73 hüvelykes lesz. Lendületes 16 GB RAM lehet a 128 GB kezdő tárhely mellett.

Állítólag mindhárom modell 50 megapixeles fő kamerával, 120 Hz-es kijelzővel, gyárilag  Android 15-tel és Google Tensor G4-gyel rendelkezik. Még mindig nem vagyunk tisztában azzal kapcsolatban, hogy a Google mikor fogja bejelenteni ezeket a telefonokat, de várhatóan októberben fognak megjelenni.

 

 

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Frissül az Android asztali mód: új többablakos élmény

Frissül az Android asztali mód: új többablakos élmény

2024.04.08
| GSM Aréna
Ismerd meg az Android 14 QPR3 2.1 béta build új többablakos élményét, mely lehetővé teszi több alkalmazás egyszerre történő kezelését az asztali módban.
Itt a nagy Google Pixel 9 sorozat szivárgás!

Itt a nagy Google Pixel 9 sorozat szivárgás!

2024.05.14
| Android Headlines
A közelgő Pixel 9 telefonsorozattal kapcsolatos kiszivárogtatások és pletykák egyre sokasodnak, és ez a legutóbbi kiszivárgott képsor csak felfűtötte a kedélyeket.
Egymás mellett a Google Pixel 9 Pro XL és a Samsung Galaxy S24 Ultra

Egymás mellett a Google Pixel 9 Pro XL és a Samsung Galaxy S24 Ultra

2024.07.13
| Android Headlines
A keresőóriás várhatóan a következő hónapban jelenti be a Google Pixel 9 sorozatot, amely tartalmazza a Google Pixel 9 Pro XL-t is.
Android 15: minden, amit tudnia kell

Android 15: minden, amit tudnia kell

2024.02.17
| Android Headlines
Határozottan az Android 15 felé vezető úton haladunk, a Google 2024. február 16-án kiadta az első fejlesztői előzetest.