Itt az első fotó a Samsung Galaxy Watch 6 Classicról

2023.07.17| Android Central

Az óra valós képe megerősíteni látszik a pletykák szerint vékonyabb keretet és nagyobb kijelzőt.

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Néhány héttel a hivatalos Galaxy Unpacked esemény előtt a Samsung közelgő Galaxy Watch 6 Classicja egy valós fotón jelent meg, megerősítve néhány dolgot, amit korábban hallottunk az okosóráról.

A Yonhap News jóvoltából láthattuk az első pillantást a Samsung következő generációs okosóra-sorozatának felső kategóriás változatára. A Galaxy Watch 6 Classicot a dél-koreai profi labdarúgó, Son Heung-min csuklóján észlelték az incheoni nemzetközi repülőtéren.

A Tottenham Hotspur támadója a Premier League következő szezonjára indult Angliába a repülőtér 1-es terminálján keresztül, és az újságírók gyorsan észrevették az órát, amit visel. A Galaxy Watch 6 széria természetesen még nem debütált hivatalosan, és a Classic variáns valós képe sem árul el sokat az óráról.

Ennek ellenére úgy tűnik, hogy a Heung-min csuklóján lévő hordható eszköz, feltehetően a 44 mm-es modell, nagyobb kijelzővel rendelkezik, mint a Samsung jelenlegi prémium Android okosórái. A Galaxy Watch 6 sorozatról korábban azt gondolták, hogy vékonyabb kerettel és nagyobb képernyőkkel rendelkezik, mint a tavalyi modellek, a 40 mm-es modell állítólag 1,31 hüvelykes, míg a 44 mm-es változat 1,47 hüvelykes számlappal rendelkezik.

Egy másik érdekes megfigyelés a fotóval kapcsolatban az óra megjelenése, amely feltűnően hasonlít a Galaxy Watch 4 Classichoz. Ez összhangban van azokkal a múltbeli pletykákkal, amelyek azt sugallják, hogy a Galaxy Watch 6 Classichoz visszatér a fizikai forgó előlap. És bár a rendelkezésre álló kép alapján nehéz megállapítani, úgy tűnik, hogy a még be nem jelentett eszköz ugyanazokat a tervezési elveket követi, mint a 2021-es modell.

A forgó előlap lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a képernyő érintése nélkül görgessenek a menüben, mint az Apple Watch digitális koronája esetében. Azok a Galaxy Watch rajongók, akik szerették a tapintható érzést a menüopciók között, nagyon hiányolták a Galaxy Watch 5 Pro funkcióját.

A Samsung várhatóan július 26-án mutatja be a Galaxy Watch 6-ot és a 6 Classic-ot a Galaxy Unpacked rendezvényen.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Vércukormérő szenzort kaphat a Galaxy Watch 4

Vércukormérő szenzort kaphat a Galaxy Watch 4

2021.01.26
| SamMobile
A Samsung Galaxy Watch 4, illetve Watch Active 3 okosóra egy, a diabéteszesek számára rendkívül fontos szenzort kaphat.
Gyilkos áron: itt a Xiaomi Apple Watch klónja

Gyilkos áron: itt a Xiaomi Apple Watch klónja

2019.11.05
| Phone Arena
Wear OS és igazán ütős árral érkezett a Xiaomi okosórája.
Vélemény: csalódás lehet a Samsung Galaxy Watch 6?

Vélemény: csalódás lehet a Samsung Galaxy Watch 6?

2023.07.31
| Global Data
A GlobalData szerint a Samsung Galaxy Watch 6 sorozatú okosórák csalódást okoznak, mivel hiányoznak az innovatív funkciók.
7 dolog, amit utálni fog az Androidról iOS-re váltáskor

7 dolog, amit utálni fog az Androidról iOS-re váltáskor

2023.06.12
| Android Police
Manapság az Android és az iOS nem is különbözik annyira, mint ahogyan azt gondolná. Mindenkinek megvan az általa preferált platform, de ahogy mindkét operációs rendszer kiforrott, mindegyik követte az okostelefonos riválisok által először kijelölt utakat.