Itt az iOS 10.3.2 frissítés

2017.05.29| Phone Arena

Az Apple hétvégén kiadta az iOS rendszer legújabb frissítését számos hibajavítással és egy fontos részlettel.

Az iOS 10.3.2 kompatibilis iPhone és iPad modellek számára tölthető le. Az új frissítés több hibajavítást is tartalmaz – mint a legtöbb update általában –, de emellett fontos biztonsági frissítéseket is tartalmaz. A felhasználók egy jó ideje panaszkodtak az akkumulátor merülése miatt a korábbi OS verziónál. Így például Kamlesh Parmar is megjegyezte, hogy száz százalékos töltöttség esetén az iPad a kábelről lehúzva tíz-húsz százalékot is esik mindössze tíz perc alatt! Ugyanezt a hibajelenséget tapasztalta Apple iPhone 6 telefonjával is annak ellenére, hogy éppen garanciában kapott egy teljesen új akkumulátort, illetve mások brutális merülésről számolnak be.

Némi hátulütő, hogy ezt a jelek szerint az iOS 10.3.2 sem oldja meg, így hamarosan egy ezt javító frissítés is várható. Az update telepítése előtt győződjük meg róla, hogy tabletünk vagy telefonunk biztosan Wi-Fi hálózaton van-e a csomag mérete miatt. Akinek pedig nagyon merül a telefonja, egy jó power bank-et tudunk ajánlani.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?