Itt egy megoldás a Google Pixel 6 mobilhálózati problémáira

2021.12.20| Androidpolice
Címkék:

Google Pixel 6


Van egy áthidaló megoldás a hálózati problémák kezelésére addig is, amíg kijön a hivatalos frissítés

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A Google Pixel 6 és 6 Pro megjelenése óta a felhasználók egy kis csoportja rossz hálózati kapcsolatról és lassú mobil adatátviteli sebességről számolt be. A decemberi biztonsági javítás célja az volt, hogy megoldja a problémát, mivel számos egyéb hibát is kijavított ezeken a telefonokon. Ennek azonban az ellenkezője történt, és a frissítés tovább rontotta a problémát, az európai Pixel felhasználók komoly hálózati csatlakozási gondokkal néztek szembe. A hibát a Google elismerte, s bár a hivatalos javítás még senkihez nem érkezett meg, a csalódott Pixel 6-tulajdonosok úgy tűnik, megtalálták a megoldást, amely véget vet a mobilkapcsolati gondjaiknak.

 

Amint azt a Redditor u/vachezoub felfedezte, úgy tűnik, hogy a Google Carrier Services alkalmazás legújabb bétaverziójának telepítése a Play Áruházban megoldja a problémát. Kezdetben kicserélte a SIM-kártyáját, remélve, hogy ez megoldja a problémát, de nem segített. Végül a Google Carrier szolgáltatások legújabb béta frissítésének telepítése azonban már megoldotta a problémát. Több más Pixel 6 felhasználó is felszólalt a Reddit szálon, mondván, úgy tűnik, hogy a javítás működik, és már nem szembesülnek rossz hálózati kapcsolattal vagy lassú mobil adatátviteli sebességgel. A béta telepítése után javult a jelerősség is.

 

Szóval, ha Pixel 6 vagy 6 Pro telefonja van, és fennáll a probléma, akkor telepítheti a Google Carrier szolgáltatások legújabb bétaverzióját, a Play Áruház bétaprogramjához csatlakozás után, vagy használja el az APK-t az APK Mirrorból.

 

Ha csalódott volt a Pixel 6 vagy 6 Pro mobilhálózati csatlakoztatása miatt, próbálja ki ezt a megoldást, amíg a Google ki nem hoz egy javítást. A tesztek azt mutatják, hogy a Google Pixel 6 és 6 Pro készülékekben található Exynos modem nem elég jó ahhoz, hogy ugyanazt az 5G-sebességet nyújtsa, mint a Samsung Galaxy S21-ben található Snapdragon modem, de azért működnie kellene.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Telefonok millióival van súlyos gond, a Samsungnál a labda

Telefonok millióival van súlyos gond, a Samsungnál a labda

2023.03.23
| Tech Crunch
A Google biztonsági kutatóegysége megkongatta a vészharangot egy sor sebezhetőség miatt, amelyet bizonyos Samsung chipekben talált.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.
A Pixel 7 Pro nagyon merül és a kijelzővel is gond van

A Pixel 7 Pro nagyon merül és a kijelzővel is gond van

2022.10.14
| Android Central
A Google Pixel 7 Pro kijelzője erősen lemeríti az akkumulátort teljes fényerő mellett. Az eredmények azt mutatták, hogy a Pixel 7 Pro megjelenítője körülbelül 50%-kal több energiát fogyaszt, mint a Galaxy S22 Ultra.
Nagyon hasonlítani fog az elődjére a Google Pixel 7 Pro!

Nagyon hasonlítani fog az elődjére a Google Pixel 7 Pro!

2022.05.06
| GsmArena
A Google Pixel 7 Pro-ról korábban már kiszívárgott rendereket megerősítették!