Januárban jöhet is a Galaxy S9

2017.09.05| Phone Arena
Címkék:

Samsung

,

Galaxy S9


Meglepő ugyan, de akár már karácsony után bemutatkozhat a Samsung Galaxy S9.

 További friss Telefongurus hírek erre!

Napokon belül érkezik a tizedik évfordulóra készített Apple iPhone 8, egészen pontosan szeptember 12-én. Várhatóan méretesen felkavarja a mobilok piacát annak ellenére is, hogy piszok drága lesz. A Samsung ezzel pedig maximálisan tisztában van és erősen beleszól a Galaxy S9 fejlesztéseibe. A Samsung Galaxy S8 párosa idén márciusban mutatkozott be és jelent is meg nem sokkal később, a gyártó viszont nem várja meg a teljes egy évet, állítólag már januárban bemutatja a Samsung Galaxy S9-eket és február közepétől értékesíti is, így védené meg a zászlóshajók értékesítéseit az iPhone 8-cal szemben.

A korai indítás pletykájának alapja, hogy a Samsung Display már novemberben elkezdi az új generációs Galaxy S modell OLED panelének gyártását, két hónappal előbb, mint tavaly a Galaxy S8 idején tette. A megjelenítőt általában minden más alkatrész előtt szállítják le és rá két-három hónapra várható a bejelentés, addig tart az összeszerelés, ha a korábbi éveket vesszük alapul. A Samsung Galaxy S9 megőrzi majd a frissen megjelent Infinity Display kialakítást, a Qualcomm Snapdragon 845 nevű, még be sem jelentett processzort kapja, valamint várhatóan hasonló, dual kamerarendszert, mint a Samsung Galaxy Note 8.

Az S9-nek meg kell őriznie az elődje hosszúkás képernyőformájú tényezőjét, de a Qualcomm következő generációs high-end lapkakészletét (néhány piacot), amelyet Snapdragon 845-nak nevezhetünk. A kettős hátsó kamerarendszert is elfogadhatjuk, a Galaxy Note8 (valamint az iPhone 8).

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?