Játékot vettél? Fizesd a telefonszámláddal együtt!

2014.12.15| Telenor

Mobilszámlán keresztül fizethetnek a Google Play Áruházban a Telenor elõfizetõi.

Mobilszámlán keresztül fizethetnek a Google Play Áruházban a Telenor elõfizetõi. A Google-lal kötött globális megállapodásnak köszönhetõen immáron nem csak bankkártyával, de a havi mobilszámlával együtt is kiegyenlíthetik a fizetõs alkalmazások ellenértékét a Telenor elõfizetõi. Ehhez kapcsolódóan ráadásul hamarosan igen kedvezményesen, eredeti árának töredékéért vásárolható meg a Modern Combat 5, valamint A csodálatos Pókember 2. címû film játékverziója.

Bár még mindig népszerûek az ingyenesen elérhetõ alkalmazások a Google Play Áruházban, nagyon sokan már pénzt is hajlandóak áldozni egy-egy hasznos, praktikus vagy egyszerûen csak szórakoztató fejlesztésre. December 17-tõl minden ügyfél a klasszikus hitel- vagy bankkártyás vásárlás mellett, közvetlenül a szolgáltatón keresztül, a havi számla terhére is vásárolhat appokat. Így nem csak a rutinos mobilozók élete válik könnyebbé, hanem a digitális világban járatlanabb elõfizetõk dolga is leegyszerûsödik, hiszen nem kell bankkártyájukkal bajlódniuk, mindössze ki kell választaniuk a kívánt alkalmazást, melynek összegét csak az adott hónap végén kell kiegyenlíteniük mobilszámlájukkal együtt. A Telenor korábbi felmérése szerint az ügyfelek 70%-a preferálná inkább a szolgáltatón keresztüli, mint a bankkártyás fizetést.

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A lehetõség indulását megünneplendõ a Telenor most két népszerû fizetõs játékot tesz elérhetõvé kedvezményes áron. A Modern Combat 5 december 15-tõl 22-ig, míg a The Amazing Spider-Man 2 december 23-tól 30-ig érhetõ el 1570 Ft helyett mindössze 225 forintos áron a Google Play áruházban a Telenor elõfizetõi számára. A Telenor élen jár a mobilegyenleg terhére történõ alkalmazásvásárlás tekintetében: elõször 2013 februárjában indította el a Microsofttal közösen a Windows Áruházban, majd egy évvel késõbb a Firefox Marrketplace-en. Jelenleg mindkettõ megoldás kiemelkedõ népszerûségnek örvend az ügyfelek körében és hasonló siker várható a most bevezetett Play Áruházban történõ vásárlás esetében is.



A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

    Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

    2024.05.03
    | PhoneArena
    Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    2024.06.09
    | Phone Arena
    A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    2024.05.22
    | MacRumors
    Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    2024.05.24
    | Szponzorált cikk
    Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?