Jobban kell vigyázni az iPhone 16 Pro-ra az ultravékony keret miatt

2024.09.23| Android Headlines

Az Apple nemrég mutatta be a várva várt iPhone 16 sorozatot az "It’s Glowtime" eseményen. Most, hogy a cég megkezdte az új iPhone-ok értékesítését, egyre több tartóssági teszt videó jelenik meg.

Ha kíváncsi vagy, hogy az iPhone 16 Pro hogyan teljesít ezekben a tesztekben, két YouTube-csatornán, az Apple Track-en és a Tech Rax-en találhatsz videókat. Az alábbiakban összefoglaljuk a videók legfontosabb megállapításait.

Az iPhone 16 Pro tartóssági tesztje egy lehetséges hibát mutat ki az ultravékony kávák miatt

Az első videóban Sam Kohl, az Apple Track csatornáról, végezte el a szokásos ejtési teszteket az iPhone 16 Pro és az iPhone 15 Pro modelleken. Meglepetésre az iPhone 16 Pro az első ejtésnél az alsó élen kisebb sérülést szenvedett. Ami rosszabb, mindössze négy ejtés után a készülék használhatatlanná vált.

Amikor a telefont fejmagasságból ejtette le, a kijelző hirtelen kikapcsolt. Emellett egy repedés jelent meg a kijelző jobb alsó részén, ami valószínűleg teljesen tönkretette a kijelzőt. Sam feltételezése szerint ez a vékonyabb kávák miatt történt. Ugyanakkor Sam megjegyezte, hogy az iPhone 16 Pro a tesztelés során általában jól bírta a terhelést.

Összehasonlításképpen elmondta, hogy "sokkal kevesebb kár" érte, mint az iPhone 15 Pro-t. Sam végül arra a következtetésre jutott, hogy az iPhone 16 Pro-nál "van egy csel", mivel a kávák rendkívül vékonyak. Így, ha a telefon egy sarokban vagy a kijelző szélén kap ütést, a 16 Pro kijelzőpanelje nagyon törékeny, és érezhetően sérülékenyebb, mint a 15 Pro esetében.

Tartsd távol az iPhone 16 Pro-t a késektől és kalapácsoktól!

Ha szeretnéd látni, hogy az iPhone 16 Pro hogyan viselkedik a durvább tartóssági tesztek során, akkor a Tech Rax legújabb videója neked szól. A videóban a titán élek könnyen megkarcolódtak egy késsel. Emellett az iPhone 16 Pro-t kalapáccsal is tesztelték.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Eleinte a kijelző jól bírta, amikor a kalapács pár centiről ráesett, de néhány további ütés után teljesen összetört. Hasonló eredmény született, amikor a kalapács a készülék akkumulátorának helyén ütötte meg a telefont. Ha érdekel, megnézheted a videót alább.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

2024.09.04
| 9to5mac
Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.