Jön a MagSafe támogatás OnePlus telefonokra

2024.08.26| Android Police
Címkék:

OnePlus

,

Magsafe


A OnePlus okostelefonok hamarosan támogathatják a MagSafe kiegészítőket anélkül, hogy Apple-nek licencdíjat kellene fizetniük.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Az Apple iPhone-jai népszerűsítették a MagSafe kiegészítőket, amelyek egyesítik a vezeték nélküli töltés előnyeit a biztonságos mágneses rögzítéssel. Ezek a kis mágnesek megakadályozzák a töltőtekercs elcsúszását, és segítenek kisebb, nem töltésre szolgáló kiegészítők, például a rögzíthető pénztárcák és autós tartók biztonságos rögzítésében is. Ez számos utángyártott MagSafe kiegészítőt eredményezett a népszerű Android zászlóshajókhoz, és úgy tűnik, hogy inspirálta a OnePlust is, hogy saját rendszert hozzon létre, amit hamarosan láthatunk.

 

Az Ouga csoport, amelyhez a OnePlus és testvérvállalatai - Oppo, Realme - is tartoznak, saját MagSafe-szerű rendszert fejleszt a közelgő telefonokhoz. Digital Chat Station szerint a cég mágneses tokokat fejleszt vezeték nélküli töltést támogató telefonokhoz, valamint olyan kiegészítőket, mint a "mágneses hőelvezető hátlapok", amelyek valószínűleg a gamer telefonokhoz tervezett lehűtő eszközökre utalnak, de ezúttal mágneses rögzítéssel, a szokásos klipszek helyett.

Bár az Apple MagSafe szabadalmai korlátozásokat jelentenek az ilyen rendszerek fejlesztésében, a OnePlus és testvércégei valószínűleg abban reménykednek, hogy vonzóvá teszik telefonjaikat az iPhone-felhasználók számára, akik attól tartanak, hogy a MagSafe kényelmét hiányolnák, ha Androidra váltanának.

Egyelőre nem világos, mikor láthatjuk ezeket az új mágneses tokokat és kiegészítőket, így várnunk kell a OnePlus és a Realme telefonok megjelenésére, hogy többet megtudjunk róluk.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.
Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

2024.07.30
| Phone Arena
Amikor a Samsung kevesebb mint egy hónappal ezelőtt bemutatta a Galaxy Watch 7-et, az egyik nagy új funkció, amivel dicsekedett, a "következő szintű üzemidő" volt.