Jön az AliPhone 100 GB felhővel

2011.08.01
Címkék:

Szeptemberben fog debütálni egy új mobil operációs rendszer, amely Kínából kezdi meg hódító útját. Nagy kérdés, hogy más kontinenseken és országokban is elérhetõ lesz-e a rendszer!? Ezt egyelõre nem tudjuk, az viszont biztos, hogy az alapszoftver is képes lesz Androidos alkalmazások futtatására, így azt hiszem kijelentetjük, hogy a programok fejlesztésével és kínálatával probléma nem lesz.

 További friss Telefongurus hírek erre!

Szeptemberben fog debütálni egy új mobil operációs rendszer, amely Kínából kezdi meg hódító útját. Nagy kérdés, hogy más kontinenseken és országokban is elérhetõ lesz-e a rendszer!? Ezt egyelõre nem tudjuk, az viszont biztos, hogy az alapszoftver is képes lesz Androidos alkalmazások futtatására, így azt hiszem kijelentetjük, hogy a programok fejlesztésével és kínálatával nem lesz probléma.

Az platform különlegessége, hogy 100 GB online tárhelyen alapszik, így a fényképeket, zenéket, névjegyzéket nem a telefon belsõ memóriájában kell tárolnunk, hanem egy szerveren valahol messze tõlünk. A "felhõ" megoldás egyfelõl számos elõnnyel jár, mint például nem kell attól tartanunk, hogy megtelik a készülék memóriája, hiszen tárolóra nem is nagyon van szükség, a készülékek elõállítási költsége jelentõsen csökkenhet, ugyanakkor a készülékhez mindenképpen szükség van folyamatos netkapcsolatra és lefedettségre, és akkor még az adatvédelemrõl nem is beszéltünk. Maga az UI egyébként kisértetiesen hasonlít az Android 2.3.4-es alapokon nyugvó MIUI plattformra és az SPB felületekre is. Kíváncsian várjuk, hogy sikereket fog-e elérni a W700-as készüléken debütáló újdonság.



A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.
Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

2024.07.30
| Phone Arena
Amikor a Samsung kevesebb mint egy hónappal ezelőtt bemutatta a Galaxy Watch 7-et, az egyik nagy új funkció, amivel dicsekedett, a "következő szintű üzemidő" volt.