Jön az Apple újabb TWS fülese?

2021.10.20| GsmArena
Címkék:

Apple

,

Beats

,

Beats Fit Pro


November elsején mutatják be a Beats legújabb TWS fülhallgatóját, a Fit Pro-t.

Az Apple pár nappal ezelőtt mutatta be az új AirPods 3 TWS fülhallgatóját, és a minap egy pletyka kelt szárnyra, miszerint november 1-jén ezt a fülhallgatót követi a Beats Fit Pro TWS készülék.

Ez az információ 9to5Mac-től származik, és állítja, hogy a Beats Fit Pro nagyon hasonló lesz a néhány hónappal ezelőtt bemutatott Beats Studio Buds-hoz. A Beats Fit Pro aktívzajszűréssel fog rendelkezni, illetve az Apple H1 chipje fogja hajtani, ezáltal könnyedén lehet majd párosítani az Apple készülékekkel és Hey Siri-vel is. A gyors párosítás mellett a TWS támogatja még az egyéni vezérléseket és az akkumulátor töltöttségi szint kijelzését is a Beats alkalmazáson keresztül, ami az Android készülékek számára is elérhető.

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A jelentés szerint a Fit Pro első osztályú Bluetooth-szal és beépített gyorsulásmérővel fog érkezni, hogy csökkentse a külső zajokat a mikrofonok használatakor. A füles akkumulátor méretéről nem osztottak meg semmit, de azt megjegyezték, hogy folyamatos használat mellett hat órát fog nyújtani, viszont ha az ANC mód be van kapcsolva, akkor további egy órán át élvezhetjük a zenehallgatást.  A Fit Pro a töltőtokkal együtt akár 27-30 óra akkumulátor élettartamot is biztosíthat.

A Beats Fit Pro fekete, szürke, lila és fehér színben kerül forgalomba, és néhány nappal a november 1-jei bejelentés után kezdik meg a szállítását.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?