Júniusban kezdődik az Apple iPhone 16 és 16 Pro kijelzők gyártása

2024.05.17| 9to5 Mac

A nyár közeledtével egyre közelebb kerülünk az iPhone 16 termékcsalád várható szeptemberi debütálásához.

Az egyik ilyen frissítés ma érkezett Ross Young elemzőtől, aki az X-ről ír egy előfizetői bejegyzésben az iPhone 16 kijelzőgyártásának kezdetéről. Young megjegyzi bejegyzésében, hogy az új iPhone 16 panelek gyártása várhatóan júniusban kezdődik, ami a tavalyi iPhone 15 gyártásának ütemezése szerint lesz.

A tavalyival egy időben zajló kijelzőgyártás azt jelenti, hogy az iPhone 16 a tavalyi iPhone 15-tel egy időben, szeptember közepén debütál.

A teljes iPhone 16 sorozat közül, amely várhatóan ismét négy modellt fog tartalmazni, Young szerint az iPhone 16 és 16 Pro lesz a legnagyobb előrejelzett hangadó júniusban, a 16 Plus és 16 Pro Max kijelzők pedig valószínűleg később kerülnek gyártásba a nyár folyamán. 

Szintén megosztottak az iPhone 16 Pro és Pro Max dummy egységeiről összehasonlító képeket, amelyek bemutatják az idei modellek várható nagyobb kijelzőméreteit. Ez lesz az első jelentős kijelzőméret-növekedés az iPhone 12 sorozat óta.

 További friss Telefongurus hírek erre!

Mivel a WWDC a láthatáron van, és az Apple-nek több millió iPhone-t kell gyártania az őszi bevezetésük előtt, a friss hír nem meglepő, de mégis megnyugtató. A jövőbeli gyártási problémáktól függően, amelyek az idei új kijelzőméretek gyártásából fakadnak, az iPhone 16 körülbelül ugyanabban a szeptemberi időszakban kerülhet majd a felhasználók kezébe, mint ahogyan azt megszoktuk.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

2015.02.10
| Phone Arena
Sokan nem rajonganak az évek óta egyre inkább növekvõ kijelzõkért és szeretnének 5 col alatt maradni, hogy még egyszerûen kezelhetõ legyen egy kézzel a mobil és akár a zsebbe is gond nélkül beférjen.
Jön, jön, jön… az iPhone 9!

Jön, jön, jön… az iPhone 9!

2019.12.10
| Phone Arena
Az Apple következő okostelefonja az iPhone 9 lesz. Nem, nem vicc és nem tévedés.
Megszűnt az iPhone 14 Pro és a 14 Pro Max gyártása!

Megszűnt az iPhone 14 Pro és a 14 Pro Max gyártása!

2022.11.07
| 9to5mac
Ma az Apple egy rendkívüli közleményben értesítette a rossz hírről az ügyfeleket!
A világ legtörékenyebb mobilja az S8

A világ legtörékenyebb mobilja az S8

2017.05.10
| SamMobile
Úgy tűnik, lesz gondjuk a Samsung Galaxy S8 tulajdonosoknak, már hivatalosan is nagyon törékenynek kategorizálták a modellt.