Kanapéágy mindennapos alvásra, szennytaszító bútorszövettel

2023.07.29
Címkék:

Akinek kisgyermeke van, az tudja, hogy a lakásban semmi sincs biztonságban.

Már ami a tisztaságot és a rendet illeti. Ha megérik a régi kanapénk a cserére, mindenképpen olyat kell választani, amely bírja a strapát és a különböző foltokat. De vajon melyik lehet az?

A vízzel tisztítható modern bútorszövet

A SzenZa Bútoráruház termékei között találunk olyan kanapékat, amelyeket kérhetünk vízzel tisztítható bútorszövettel. Nem ellenség többé a kicsik kezében a csokoládé, este nyugodtan megihatunk egy pohár finom vörösbort a kanapén, és az sem lesz visszafordíthatatlan, ha a reggeli kapkodásban kiömlik a kávé. 

A vízzel tisztítható bútorszövetek sokféle színben kaphatók, úgyhogy tudunk olyat választani, ami összhangban van a szoba stílusával. Különlegességük abban rejlik, hogy egy kis víz segítségével könnyen és gyorsan eltávolíthatjuk a frissen szerzett foltokat a szövet felületéről. 

Szennytaszító tulajdonságuknak köszönhetően nem hatol be a szálak közé a szennyeződés, ezért egyszerűen lemosható sima vízzel a folt a szövet felületéről. A macskák sem húzzák ki a szálakat, ezek az anyagok kisállat- és kisgyermekbarátok. Kifejezetten ajánlott a gyerekek, a kutyák és macskák mellett ilyen vízzel tisztítható szövettel kárpitozva megvásárolni a kanapét. 

A gerincvédő zónás bonellrugós matrac a legjobb választás

Amikor kanapét vásárolunk, azt is figyelembe kell vennünk, hogy csak ülőhelyként vagy alváshoz is szükség lesz-e rá. Ha aludni is szeretnénk rajta, akkor az ággyá alakítható kanapé javasolt, de ha mindennapos alváshoz vesszük, akkor mindenképpen legyen megfelelő a matrac. 

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A gerincvédő zónával megerősített bonellrugós kanapéágy nagy rugalmasságú habbal kárpitozva még puhább és kényelmesebb ülést, illetve fekvést biztosít. Ez a típusú kanapé kihúzott állapotában vetekszik a franciaággyal, mert legalább annyira komfortos. 

Alkalmas olyan nappalikba is, amelyek a hálószoba szerepét is betöltik, ha kicsi a lakás, vagy ahhoz képest sok a lakója. Ebben az esetben fokozottan kritikus pontot jelent a kanapéágy matracának minősége, ugyanis ezen extra kényelemben telhet minden egyes éjszaka. 

Mit jelent pontosan a gerincvédő zóna?

A gerincvédő zónás kanapéágyak legnagyobb előnye, hogy alkalmasak a mindennapos alvásra. Minőségük megegyezik a franciaágy színvonalával, mert kétszemélyes ággyá alakítva ugyanazt a kényelmet biztosítják. 

Az erős bonellrugós matracban középen van elhelyezve a gerincvédő zóna, amely által a gerinc megfelelő támasztása meg van oldva. A nagy ágyneműtartóban nappal elrejthetjük az ágyneműt, így védve azt a szennyeződésektől. Ráadásul amúgy sem mutatna jól a nappaliban a megvetett ágy napközben.

Ezek a kanapék rendkívül egyszerűen működnek, úgyhogy nem okoz nehézséget az éjszaka közepén sem az ággyá alakítás. Érdemes befektetni egy ilyen típusba, mert strapabíróságának köszönhetően sokáig otthonunk egyik kedvenc darabja lesz. Arról nem is beszélve, hogy a kényelme miatt fel se akarunk majd kelni reggel az ágyból.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    2024.07.02
    | SamMobile
    A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    2024.06.09
    | Phone Arena
    A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    2024.05.22
    | MacRumors
    Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    2024.05.24
    | Szponzorált cikk
    Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?