Karácsonykor ingyen hipernetezhet minden telenoros

2015.12.14| Telenor

A Telenor ügyfelei idén karácsonykor utazás közben és az otthonuktól távol is elérhetők maradnak a neten, a vállalat ugyanis december 24-én, 25-én és 26-án ingyen biztosítja a Hipernet használatát belföldön minden havidíjas és feltöltőkártyás ügyfele számára.

A Telenor friss internetes kutatása szerint a felhasználók mintegy háromnegyede okostelefont szeretne kapni karácsonyra. Egy okostelefon képességeit pedig csak mobilinternettel lehet teljes mértékben kihasználni, azzal ugyanis nem csak wifi hálózatok közelében maradhat kapcsolatban a felhasználó ismerőseivel, hanem mindig elérhető marad, ráadásul minden friss információ rendelkezésére áll az időjárástól kezdve a közlekedési menetrendekig.

Idén karácsonykor a Telenor minden, aktív adatcsomaggal rendelkező ügyfele korlátok nélkül megtapasztalhatja, hogy milyen előnyöket kínál a mobilinternet használata, hiszen a vállalat számukra díjmentesen elérhetővé teszi Hipernet hálózatát 2015. december 24-én, 25-én és 26-án. A szenteste és karácsonykor bonyolított mobilinternetezés nem változtatja az eredeti adatkeretet sem a feltöltőkártyás, sem a havidíjas, sem pedig az üzleti ügyfelek esetében. Ezen a három napon azok a telenorosok is ingyen tudnak hipernetezni, akik egyébként még nem használnak mobilinternetet. A Telenor kutatása alapján a felhasználók a karácsonyi jókívánságok küldésére és fogadására, valamint receptek keresésére fogják használni az ingyenes Hipernetet.

„Bármilyen rohanó világban is élünk, mindannyian nagyon vágyunk azokra a kellemes és nyugodt pillanatokra, melyeket a szeretteink körében élhetünk át. A Hipernet segítségével azokkal is megoszthatjuk az ünnep legszebb pillanatait, akikkel nem lehetünk együtt. Ezért idén karácsonykor valamennyi ügyfelünk díjmentesen használhatja az ország egész területén elérhető szupergyors Hipernet hálózatunkat. Ez a mi ajándékunk ügyfeleinknek” - mondta Mike Michel, a Telenor Magyarország kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Telenor még márciusban elérhetővé tette 4G szolgáltatását minden olyan ügyfele számára, aki 4G-s készülékkel rendelkezik, november közepén pedig bejelentette, hogy fokozatosan, minden ügyfele számára elérhetővé teszi a Hipernet 4G-t maximális, akár 150 Mbit/s-os letöltési sebességgel – amennyiben ezt az általuk használt mobilkészülék támogatja.

A vállalat internetes kutatásának eredményei szerint a felhasználók már több mint háromnegyede használ mobilinternetet. Ez a szolgáltatás csupán kicsivel népszerűbb a férfiak körében (81,32%), mint a nőknél (72,03%), és nagyon hasonló arányban népszerű a fővárosban (82,67%), mint vidéken (74,2%). A Hipernetben rejlő lehetőségeket az ügyfelek egyre szélesebb köre tudja kihasználni, hiszen év végére a Hipernet-lefedettség eléri a 97 százalékot.





Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?