Kedvezményes árú okosórák a Huami-tól

2019.08.10

A pulzurmérővel, elhízás kalkulátorral és beépített sport alkalmazásokkal érkező páros most akciós áron rendelhető.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A nagyobb gyártók, mint amilyen az Apple, a Huwei vagy éppen a Samsung mostmár évről-évre mutatják be új okosóráikat, illetve karkötőiket, amelyek már nem csak a legnépszerűbb mobilos funkciókat képesek használni, hanem új, hasznos szolgáltatásokat is nyújtanak. Pontosabban ebbe a sorba illeszkedik a HUAMI AMAZFIT GTR okosóra is, amely elsősorban azok számára tökéletes választás, akiknek szükségük van egy könnyű és megbízható társra a mozgás mellé.

A HUAMI AMAZFIT GTR Smartwatch kétféle kiadásban, 47 és 42 mm-es verzióban jelent meg, amelyek 454*454, illetve 390*390-es felbontású kijelzővel rendelkeznek. Mindkét óra 12 beépített sport módot (séta, biciklizés, síelés, futás stb.) tartalmaz, amelyek segítségével folyamatosan monitorozhatjuk teljesítményünket, és bármikor visszanézhetjük, hogy mikor milyen terhelésnek voltunk kitéve.

A pulzusmérővel, elhízás kalkulátorral és még számos egyéb egészségügyi funkcióval felszerelt okosóra használatával így könnyedén felmérhetjük egészségügyi állapotunkat, ráadásul az előre telepített alkalmazások segítenek abban is, hogy eddzünk a hétköznapok során.

Az egészségügyi és sport funkciók mellett a HUAMI AMAZFIT GTR a klasszikus okosóra szolgáltatásokat is biztosítja, a telefonunkkal párosítva reagálhatunk a hívásokra, látjuk a mobilunkra érkezett üzeneteket és értesítéseket, elérhetjük a zenelejátszót és szükség esetén a telefonunkat is megkereshetjük vele.

A HUAMI AMAZFIT GTR Smartwatch jelenleg akciós áron rendelhető, így a 42 mm-es modellnél az ALGTR42mm kuponkódot használva 199 helyett 120, míg a 47 mm-es óránál az ALGTR47mm kódot beírva 166 helyett 126 dollárért rendelhetünk. 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    2024.07.02
    | SamMobile
    A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    2024.06.09
    | Phone Arena
    A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    2024.05.22
    | MacRumors
    Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    2024.05.24
    | Szponzorált cikk
    Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?