Késésben a Chipolo nyomkövetők szállítása az Android Find My Device hálózatához

2024.05.27| 9to5Google

A Chipolo nyomkövetők szállítása megkezdődött az Android Find My Device hálózatához, de az érdeklődőknek júliusig kell várniuk.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Egy évnyi várakozás után végre elérkezett a pillanat: megkezdődött az Android Find My Device hálózatához tartozó nyomkövetők szállítása. Azonban ha te is a Chipolo Find My Device nyomkövetőit vártad, készülj fel újabb késésre.

A Chipolo tavaly jelentette be a One Point és One Card nyomkövetőit, melyek az Android Find My Device hálózathoz készültek. A vállalat azonban késleltette a nyomkövetők piacra dobását, miközben arra várt, hogy a Google befejezze a hálózat kiépítését. Amikor a Google idén áprilisban végül elindította a Find My Device hálózatot, a Chipolo bejelentette, hogy nyomkövetői május 27-től elérhetők lesznek.

Az elmúlt hetekben a Chipolo úgy tervezte, hogy a megrendelések második hullámát június 10-től kezdi szállítani. Most azonban ez az időpont júliusra tolódott. A Chipolo hivatalos weboldala szerint a One Point nyomkövetők szállítása "július közepén" indul, míg a One Card nyomkövetők csak július végén kerülnek kiszállításra.

Ez a késés csak az új megrendelésekre vonatkozik. Azok, akik az első tételben rendeltek, a következő hetekben megkapják eszközeiket. A Chipolo nem indokolta a késedelmet, de a szállítás és a logisztika világa összetett, és számos tényező befolyásolhatja az időzítést. A vállalatot megkerestük, hogy további részleteket tudjunk meg a késedelem okairól és az esetleges változásokról az első és második tétel szállításával kapcsolatban, de egyelőre nem kaptunk választ. Amint több információ áll rendelkezésre, frissítjük a cikket.

Eközben a Find My Device nyomkövetőket kínáló másik márka, a Pebblebee, azt ígéri, hogy az új megrendeléseket 2-4 héten belül kiszállítja.A Chipolo One Point és One Card előrendelései továbbra is elérhetők, 28 dolláros kezdőáron. Ha még nem rendeltél, érdemes lehet megfontolni, hogy időben leadd a rendelést, hogy elkerüld a további késéseket.

További információ a Find My Device nyomkövetőkről

Mostantól akár 2-4 héten belül hozzájuthatsz nyomkövetőhöz az Android Find My Device hálózatához. Ha érdekel, hogyan működik egy ilyen nyomkövető beállítása az Android Find My Device hálózatában, számos online útmutató és videó áll rendelkezésedre. Érdemes megjegyezni, hogy a Tile, egy másik népszerű nyomkövető márka, valószínűleg nem fogja támogatni az Android Find My Device szolgáltatást, mivel saját műholdas hálózatot épít ki.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?