Kíváncsi vagy az új Apple Watch-ok akkumulátor kapacitására? Megmutatjuk!

2022.09.14| GsmArena

Az Apple-nek szokása, hogy termékei esetében elhagyja az akkumulátor kapacitásának értékeit, és ehelyett inkább órákban méri az akkumulátor élettartamát.

Szerencsénkre a tanúsító ügynökségek még mindig közzéteszik a tényleges mAh értékeket minden olyan termék esetében, amely átmegy az adatbázisukon. A kínai 3C ügynökség felsorolta az összes új Apple Watch modellt, amelyet a múlt héten jelentettek be.

Az Apple Watch SE (40 mm) rendelkezik a legkisebb akkumulátorral az újonnan bejelentett órák közül, mindössze 245 mAh-mal. A 44 mm-es Watch SE ezt 296mAh-ra növeli. Az Apple Watch Series 8 (41mm) 282 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, míg a nagyobb, 45mm-es változat 308mAh-s cellát kap.

A Watch Series 8 18 óra üzemidőt ad a mindig bekapcsolt kijelzővel, automatikus aktivitáskövetéssel és esésérzékeléssel, de az opcionális alacsony energiafelhasználású üzemmóddal néhány funkciót ki lehet baltázni, ezáltal az üzemidőt a duplájára, 36 órára tudjuk növelni.

Az Apple Watch Ultra az eddigi Apple Watch-ok közül a legnagyobb akkumulátorkapacitással rendelkezik 542 mAh-s cellájával. Az Apple állítása szerint a Watch Ultra akár 36 órát is kibír normál használat mellett, folyamatosan bekapcsolt kijelzővel, automatikus edzésekkel és állandó pulzusszám követéssel. Az Apple egy alacsony fogyasztású üzemmódot is hoz, ez még idén érkezik, amely az Ultra akkumulátor élettartamát 60 órára hivatott növelni.

 

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.
iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

2024.07.26
| SamMobile
A Samsung nemrégiben egy vitába keveredett a Galaxy Buds3 Pro minőségellenőrzési problémái miatt. Úgy tűnik azonban, hogy ez nem az egyetlen gond a cég újonnan megjelent viselhető eszközeivel kapcsolatban.