Komoly újítást hoz a One UI 7.0 a Galaxy S24 Ultra számára

2024.07.30| Android Headlines

A Galaxy S24 Ultra felhasználói szerencsések lehetnek, mivel a One UI 7.0 frissítés jelentős kamera minőség javulást hozhat.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A One UI 7.0 célja, hogy az egyik legnagyobb frissítés legyen a Galaxy készülékek számára az elmúlt években. Több új funkció és UI változtatás várható, amelyek javítani fogják a felhasználói élményt.

Az okostelefon iparban a zászlóshajó készülékek fotózási képességükkel és minőségükkel tűnnek ki a tömegből. A Samsung az egyik olyan cég, amely mindig versenyez a legjobb mobilfotózási élmény nyújtásáért a Galaxy S sorozatával. Jelenleg a legerősebb „kamera telefonja” a Galaxy S24 Ultra.

A híres hírhozó Ice Universe az X-en közölt információi szerint a One UI 7.0 még jobbá teszi a Galaxy S24 Ultra kameráit. Úgy tűnik, hogy a dél-koreai óriás az 50MP mód képminőségének optimalizálására összpontosít, hogy az megfeleljen a 12MP módnak. 

A modern mobil eszközök pixel-összevonási technológiát használnak a jobb fotók készítéséhez. Alapvetően ez a szomszédos pixelek egyesítését és a számítógépes fotózást kombinálja, hogy javítsa a paramétereket, mint például a HDR, a kontraszt, a részletesség szintje és még sok más.

Azonban a pixel-összevonási technológia használata alacsonyabb felbontású fotókat eredményez. Azok számára, akik magasabb felbontású fotókat szeretnének, a kamera alkalmazások általában külön módot tartalmaznak. Az S24 Ultra esetében az alapértelmezett pixel-összevont fotók 12MP-esek, de 50MP-es fotókat is készíthetünk. A probléma az, hogy a magasabb felbontású fotómódok minőséget veszítenek az alapértelmezett 12MP-eshez képest.

Az 50MP és a 12MP módok azonos minőséget mutathatnak

Úgy tűnik, hogy a Samsung megtalálta a probléma megoldását. A szivárgás szerint a cég azon dolgozik, hogy a Galaxy S24 Ultra 50MP-es „1x” (fő) és „5x” (teleobjektív) fotói ugyanolyan minőségűek legyenek, mint a 12MP-es képek. Ez azt jelenti, hogy sokkal magasabb felbontású fotókat készíthetünk anélkül, hogy minőséget veszítenénk.

Ha a szivárgás igaz, a One UI 7.0 valóban jelentős kamera fejlesztést hoz a Galaxy S24 Ultra számára. Azonban úgy tűnik, hogy a felhasználóknak néhány héttel tovább kell várniuk, mint várható volt. Egy friss jelentés szerint még sok munka áll előttük, hogy a One UI 7.0 „használható” legyen.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

2024.07.26
| SamMobile
A Samsung nemrégiben egy vitába keveredett a Galaxy Buds3 Pro minőségellenőrzési problémái miatt. Úgy tűnik azonban, hogy ez nem az egyetlen gond a cég újonnan megjelent viselhető eszközeivel kapcsolatban.
Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

2024.07.30
| Phone Arena
Amikor a Samsung kevesebb mint egy hónappal ezelőtt bemutatta a Galaxy Watch 7-et, az egyik nagy új funkció, amivel dicsekedett, a "következő szintű üzemidő" volt.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.