Korlátlanul facebookozhatnak a Telenor kártyás ügyfelei

2015.06.02| Telenor

A HiperLike korlátlan közösségi elérést és extra adatkeretet biztosít.

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A HiperLike korlátlan közösségi elérést és extra adatkeretet biztosít. A Telenor feltöltőkártyás ügyfélkörében is dinamikusan növekszik az okostelefon használók aránya. Nekik kedvez a szolgáltató új, HiperLike csomagja, amely korlátlan belföldi Facebook elérést és 100 MB szabadon felhasználható belföldi adatkeretet biztosít. A HiperLike szolgáltatást a Telenor kifejezetten a feltöltőkártyás ügyfelei számára alakította ki.

A 990 forintos havidíjú csomagot választó ügyfelek belföldön korlátlanul érhetik el a Facebookot. A HiperLike használata esetén az ismerősöknek a közösségi oldal rendszerében küldött, és a tőlük ott kapott fotók fogadása nem fogyasztja az előfizetés adatforgalmi keretét.<1> A csomag a közösségi oldal elérésén kívül további 100 MB általános célú internetezésre fordítható adatkeretet is tartalmaz.

A HiperLike díjcsomag különösen jó választás azok számára, akik számára fontos, hogy előre tervezhető költséggel tudják tartani a kapcsolatot ismerőseikkel a világ legnépszerűbb közösségi oldalán keresztül, okostelefonjuk segítségével, szinte bárhonnan. A HiperLike szolgáltatást a legegyszerűbben sms küldéssel lehet megrendelni (a 1750-es számon az Facebook szó elküldésével), valamint a Telenor honlapján is elérhetők a szükséges beállításai. Ha valaki a telefonja vagy táblagépe böngészőjéből szereti használni a szájtot, ugyanúgy korlátlanul teheti meg a HiperLike-kal. A hagyományos, még nem okos készülékeken is elérhető az adatcsomaggal a korlátlan facebookozás.

A Telenor a MyMenu-t (*111# hívás - billentyű kombinációval előhívható menürendszer) használó feltöltőkártyás ügyfeleit minden feltöltés után extra ajánlattal - baráti percdíjjal, extra nettel vagy egyedi kedvezménnyel – jutalmazza. Az arra alkalmas készülékről, USIM-kártya birtokában a kártyás ügyfelek pedig ugyanúgy élvezhetik a leggyorsabb (4G) Hipernet szolgáltatást, mint a havidíjas előfizetéssel rendelkezők.

A HiperLike díjcsomaggal csak a Facebookon elérhető képes és szöveges tartalmak érhetők el ingyen, a külső szájtokról lekért adatok lekérése vagy küldése a normál adatkeret terhére történik. A HiperLike csomagot csak a feltöltőkártyás ügyfelek rendelhetik meg. A szolgáltatás nem rendelhető meg az Új Generációs Kártyás tarifacsomagokhoz (pl. Limit), valamint az olyan tarifacsomagokhoz, melyek kizárólag adatforgalom lebonyolítására és SMS küldésére alkalmasak (pl. Hipernet Praktikum).





Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?