Középkategóriás telefon csúcsteljesítménnyel? Van ilyen!

2024.01.12
Címkék:

Egy új mobilkészülék kiválasztása nem kis feladat. Mivel már hatalmas a kínálat e téren, alaposan át kell gondolnunk, melyik az a típus, amely a legjobb lesz számunkra.

Egy átlagos felhasználó a középkategóriás telefonok között keresgél, hiszen ezek azok a modellek, amelyek megfizethető áron kaphatók, és tudnak valami pluszt is nyújtani.

 

Nagyon megörülünk, ha ilyenkor egy olyan készülékre bukkanunk, amely többet tud az elvártakhoz képest. Ilyen például a Samsung Galaxy A53 5G is, amely a CoolMobile.hu oldaláról is megrendelhető. Nézzük a részleteket!

A telefon kamerája

 

Kezdjük rögtön azzal, amiben kiemelkedő ez a termék! Összesen 4 kamera található a hátoldalán, és mind igen jó teljesítményt nyújt.

 

A főkamera 67 megapixeles, mellette egy ultraszéles látószögű, 12 MP-es egységet találunk, ezt egészíti még ki egy 5 megás makrókamera és egy ugyanilyen kaliberű mélységérzékelő.

 

A LED vaku, a HDR és a panoráma mód sem hiányzik: minden adott a tökéletes fotók elkészítéséhez. De a szelfikamerára sem lehet panasz: ez 32 MP-es.

 

A kijelző

 

Nézzük is meg ezzel párhuzamosan a kijelző tulajdonságait, hiszen nem mindegy, a fényképeket min nézegetjük majd. Nos, bár a fényerő csak 800 nit, ez azért mégsem olyan vészes: egyedül élénk napsütésben nem látszódnak olyan jól az információk. Kárpótol cserébe a Super AMOLED és a Gorilla Glass 5 előlapi üveg.

 

A kijelző felbontása egyébként 1080 x 2400 képpont, átmérője 6,5 hüvelyk. A telefon nem nagy méretű, 159,6 x 74,8 x 8,1 milliméter, ami könnyed használatot ígér.

 

Mit tud a belseje?

 

A Samsung  Galaxy A53 5G is többféle változatban érhető el. Megjelent belőle 4, 6 és 8 GB RAM-mal rendelkező készülék is, előbbihez 128 GB, utóbbiakhoz 128 vagy 256 GB belső memória társul. Jó hír, hogy ez bővíthető!

 

A telefonban ugyanis hibrid Dual SIM-et találunk. Hogy ez mit jelent? Azt, hogy mi dönthetjük el, hogy a plusz helyre egy másik SIM-kártyát teszünk-e be – ebben az esetben két telefonszámmal is használhatjuk a mobilt –, vagy egy microSDXC-vel bővítjük. Ha ez utóbbit választjuk, máris megnöveltük a tárhelyet. Lesz hát hová menteni a sok képet és videót, amit az okostelefonnal készítünk!

 

Milyen kiegészítőket érdemes mellé vásárolni?

 

Bár a Samsung  Galaxy A53 5G üveglapja erős, mindenképp javasolt fóliát venni rá, hiszen a Gorilla Glass 5 a karcolásoktól véd, a töréstől nem. És ha már ezt beszereztük, akkor a tokról se feledkezzünk meg!

 

A CoolMobile.hu oldalán nagyszerű kiegészítőket találunk ehhez a készülékhez is. Célszerű lehet még egy powerbanket is a kosárba tenni vásárláskor, hiszen az bármikor jól jön, még ennél az okostelefonnál is, ahol az akkumulátor 5000 mAh-s.

 

A fiatalos mobilhoz elengedhetetlen egy vezeték nélküli fülhallgató is. Ezt is rendeljük meg: Bluetooth kapcsolattal tudjuk használni, jack csatlakozó nincs rajta.

 

Amennyiben tehát egy jó minőségű, megbízható androidos készüléket keresel kedvező áron, akkor a Samsung  Galaxy A53 5G egy jó megoldás lehet: már maga a gyártó a garancia erre. Hasonlítsd össze más telefonokkal is, és látni fogod, többet tud, mint elsőre gondolnád!

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    2024.07.02
    | SamMobile
    A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    2024.06.09
    | Phone Arena
    A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    2024.05.22
    | MacRumors
    Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    2024.05.24
    | Szponzorált cikk
    Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?