Lefagy az Insta az Android 15-ön? Ez lehet a hiba!

2024.10.16| 9to5Google

Az Android 15 frissítése után a Pixel felhasználók tömegei szembesültek azzal, hogy Instagramjuk használhatatlanná vált – olvasd el, mi történt!

A tegnapi Android 15 frissítést követően az Instagram alkalmazás váratlanul nagy problémákba ütközött a Pixel felhasználók számára.

Az Android 15-re történő frissítés után néhány Pixel-felhasználó a Reddit-en teljesítményproblémákat észlelt az alkalmazással kapcsolatban. A tartalom átugrik, lefagy, és nem tudnak megfelelően interakcióba lépni a Történetekkel. Gyakorlatilag az alkalmazás szinte "használhatatlan", ahogy az Android Authority munkatársai leírják az érintett Pixel 8 Pro készülékükkel.



A probléma oka nem egyértelmű, és nem is érinti az összes felhasználót. Még ugyanazon az alkalmazásverzión, a 352.1.0.41.100-as verzióval is tökéletesen működik az Android 15-ösre frissített Pixel 9 Pro készülékem. De vannak jelentések a Pixel 8 Pro, a Pixel 9 és a többi Pixelről is. Egy felhasználó megosztott egy videót a furcsa viselkedésről.

Bármi is legyen az ok, úgy tűnik, az alkalmazás újabb verziójára való frissítés megoldja a problémát. Néhány felhasználó sikeresen feltöltötte a v353.0.0.0.46.90-es verziót. Ez a frissítés azonban még nem érhető el széles körben a Play Store-ban, ezért óvatosan járj el, ha a sideload mellett döntesz. Egy másik, legalábbis a történetekkel kapcsolatban említett megoldás az "üzenet" doboz megérintése, majd a visszalépés, ami ezután lehetővé teszi, hogy a történet megfelelően működjön.

Működik az Instagram nálad az Android 15-ön? Más alkalmazással is gondjaid vannak? Írd meg hozzászólásban.

 

 

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

2024.09.11
| 9to5mac
Ha nehéz dönteni az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro között, négy meggyőző okot mutatunk, miért lehet érdemesebb az iPhone 16 mellett letenni a voksot.
Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

2024.09.04
| 9to5mac
Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.