Legújabb 8 Gen 1-gyel jön az új Motorola

2021.11.30| PhoneArena

Chen Jin által megerősítést nyert, hogy a Moto Edge 30 Ultra az új csúcskategóriás lapkakészlettel lesz ellátva.

November elején kiszivárgott, hogy a Motorola készül a következő zászlóshajójának a piacra dobására, ami nem más lesz, mint a Moto Edge 30 Ultra. Már az akkori szivárgások is utaltak a prémium minőségre és a csúcskategóriás specifikációkra, ami a mai nappal be is igazolódott, mivel a Qualcomm következő csúcskategóriás lapkakészletével, a Snapdragon 8 Gen 1-gyel lesz ellátva. Pár nappal ezelőtt kiderült a 8 Gen 1 referenciaértékei, így már biztos, hogy a nemrég bejelentett Dimensity 9000 lapkakészlettel fog vetekedni.

Ezekből kifolyólag még több okunk van azt feltételezni, hogy a Moto Edge 30 Ultra lesz az első okostelefon, amely a Snapdragon 8 Gen 1-gyel fog rendelkezni. A Lenovo China vezérigazgatója, Chen Jin a Weibo oldalán osztotta meg a Motorola közelgő zászlóshajójának a lapkakészlettét, és ezzel megerősítést nyert a korábbi pletyka, miszerint a legújabb Qualcomm SoC-cal lesz ellátva.

Állítólag a Moto Edge 30 egy 50 MP-es főkamerával és egy 50 MP-es periszkópos teleobjektívvel lesz ellátva, illetve az előlapon egy 60 MP-es szelfikamera kap majd helyet. Ami a képernyőt illeti, egy 6,67 hüvelykes FHD + felbontású OLED panellal fog érkezni, ami képes a 144 Hz-es frissítési gyakoriságra.

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?