Legyen az új Opera a Safari helyett a böngésződ iOS-en!

2024.08.15| Phone Arena

Az Opera új iOS-alkalmazása annyi remek funkcióval rendelkezik, hogy könnyen az alapértelmezett böngésződdé válhat.

Az Opera hosszú és gazdag mobilos múltra tekint vissza, egészen 2000-ig, amikor okostelefonok híján még csak PDA-kon volt elérhető. Az Opera One most megjelent iOS-re, és iPhone és iPad felhasználók számára kínál teljes képernyős böngészést egyszerűsített parancsokkal. Az új dizájn lehetővé teszi, hogy a keresősávot a képernyő aljára helyezd, így könnyebben gépelhetsz webcímeket egy kézzel tartva a telefont.

Három különböző navigációs stílus közül választhatsz: Alapértelmezett navigáció, Gyors akciógomb, és Alsó keresés. Az Alapértelmezett navigációban a keresősáv a képernyő tetején található, míg az Alsó keresés opcióban az alján. A Gyors akciógomb ikonokat jelenít meg a nemrég megnyitott weboldalakból, és rákattinthatsz arra, amelyiket meg szeretnéd nyitni. Amikor elkezdesz gépelni a keresősávban, megjelennek a javaslatok, így gyorsabban eljuthatsz egy weboldalra, mint más mobilböngészők esetében.

Amint elkezdesz görgetni egy weboldalon, a felső vagy alsó keresősáv eltűnik. Az Opera One lehetővé teszi a weboldalak színéhez igazított felső és állapotsávokat, és egy új lehúzással aktiválható kereső funkcióval is rendelkezik. A három navigációs opció közötti választáshoz érintsd meg a hárompontos ikont, majd a beállítások oldalon válaszd ki a kívánt lehetőséget. Az Opera One emellett beépített fordítót, reklámblokkolót, valamint egy ingyenes VPN-t is kínál, amely titkosítja az adatokat és elrejti az IP-címet, lehetővé téve az anonim böngészést.

 További friss Telefongurus hírek erre!

Az Opera One beépített AI csevegődobozzal, az Aria-val is rendelkezik, amelyet az OpenAI és a Google támogat. Emellett van egy Hangbemenet opció is, amellyel kérdést tehetsz fel Aria-nak anélkül, hogy gépelned kellene. A Google Imagen2 képalkotó modellje segítségével pedig képeket generálhatsz, és akár háttérképként is beállíthatod őket.

Az Opera One telepítéséhez az iPhone-ra kattints erre a linkre! Lehet, hogy ez lesz az új alapértelmezett böngésződ.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.
Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

2024.07.26
| SamMobile
A Samsung nemrégiben egy vitába keveredett a Galaxy Buds3 Pro minőségellenőrzési problémái miatt. Úgy tűnik azonban, hogy ez nem az egyetlen gond a cég újonnan megjelent viselhető eszközeivel kapcsolatban.