LG G4: az a csodálatos bőr hátlap!

2015.04.24| Phone Arena
Címkék:

LG G4

,

LG G3


A kisebbik dél-koreai gyártó bemutatta legújabb LG G4 promo videóját, ahol a fókuszt a valódi bőr hátlapra helyezte.

A kisebbik dél-koreai gyártó bemutatta legújabb LG G4 promo videóját, ahol a fókuszt a valódi bőr hátlapra helyezte. Alig négy nap múlva mutatják be hivatalosan is a készüléket, amelyről már gyakorlatilag mindent tudni lehet és az okostelefon kinézete sem titok, egyben erről sikerült az egyik legkevesebb titkot megőrizni a debütálásig a gyártónak.

Friss hírek és képek kerültek ki tegnap este még az LG G4 dual SIM-es változatásról. Ezek szerint a 3000 mAh-s akkumulátor támogatja a Qi vezeték nélküli töltést gyárilag és külön dokkoló is megvásárolható lesz a modellekhez. Ahogy azt már megírtuk, 16 megapixeles kamera várható f/1.8 rekesszel, RAW és RAW+JPG támogatással. Az LG G4 kijelzője 5.5 colos, QHD felbontású lesz, enyhén ívelt és az LG legújabb kezelőfelülete, az UX 4.0 fut majd az Android rendszeren. A külön megvásárolható kiegészítők között megtalálható lesz a szintén megújult Quick Circle tok. Sajnos rossz hír, hogy szintén tegnap esti pletykák szerint az LG G4 drágább lesz a Samsung Galaxy S6-nál is, viszont az S6 edge-nél olcsóbb. Az előd modellhez képest látványos drágulás oka az első osztályú kamera, a természetes bőr és egyéb anyagok használata, amely prémium kategóriába emelik a G4-et.

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!



A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?